'ım!yüksekten düşmekten göçükten göçük altında kalmaktan boğulmaktan yangından sana sığınırım ım ölüm anında şeytana çarpılmaktan sana sığınırım ım!Senin yolundan dönerek ölmekten sana sığınırım ım!Yılan sokması ile ölmekten sana sığınırım
(Nesai es-Sünenül-Kübra istiaze65)
ım Sen benim Rabbimsin Senden başka İlah yoktursana güvendim ve Sen yüce Arşın sahibisin ın dilediği olurOnun dilemediği olmazGüç ve kuvvet sahibi ancak yüce ve Ulu tırBilirimki ın herşeye gücü yeter Ve herşeyi ilmi ile kuşatmıştırım nefsimin şerrinden ve Senin yönetimin altındaki bütün canlıların şerrinden sana sığınırım (Taberani dua no 343)
ım!Senden dünya ve ahirette sağlık ve esenlik istiyorum ım Senden dinimde dünyamda ailemde ve malımda af ve afiyet istiyorum ım eksiklerimi kusurlarımı ve ayıplarımı ört korku ve endişelerimi güvene ve huzura çevir ım ben önümden arkamdan sağımdan solumdan ve üstümden gelebilecek hertürlü bela ve musibete karşı muhafaza eyle altımdan kahrına uğramaktan (depremden)senin azametine sığınırım (Ebu Davud edep 110;İbn Mace,Dua)
Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.
Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.
IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.