|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
açtır, çiçeklerini, kalbimizde, rabbim, sevgi |
![]() |
Ya Rabbim!! Kalbimizde Sevgi Çiçeklerini Açtır!!... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ya Rabbim!! Kalbimizde Sevgi Çiçeklerini Açtır!!...Ben Senin azabından çok rahmetine; korkundan çok şefkatine muhtacım ![]() ![]() "Kulum bana bir adım yaklaşırsa, ben ona koşarak gelirim" buyuruyorsun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Her hareketimiz, yalnız sana olan muhabbetimizden kaynaklansın ![]() ![]() ![]() Verdiğin nimetin şükrünü yerine getirebilenlerden eyle, Benim kalbimi, dilimi ve bütün amellerimi rızandan ayırma ![]() ![]() ![]() ![]() Ya Rabbi, Senden isteyeceğimiz şeyleri de bilemiyoruz ![]() ![]() Her bahar gelince, ağaçlardaki tomurcuklar, dallardaki çiçekler nasıl açiyorsa, Sen de yalnız kalbimizde sevgi çiçeklerini açtır ![]() Gönlümüzde ise iki cihan güneşimiz habibinin ve bütün sevdiklerinin muhabbet goncaları açsın! ![]() ![]() Gönlümüzü, gülümüzü soldurma Allâh'ım! Hazan gelmesin, yaprakları dökülüp boyunları bükülmesin, daima canlı ve taze kalsın ![]() ![]() ![]() ![]() Ya Rabbi, Sen affedicisin, afvı seversin, biz günahkar kullarını da affet ![]() Biz senden gelecek her hayra muhtacız Allâh'ım ![]() "Ben, yüzlerini görmediğim kardeşlerimi çok özledim" buyuran Rasûlümüze layık kardeş ve ümmet eyle, Allâh'ım ![]() Bizleri öğrendiklerimizle amel eden, senin yolunda canını, her şeyini feda eden Mus'ablar, Rumeysalar, Enesler, Âişeler, Fâtımalar, Sümeyyelerden eyle! ![]() ![]() Senden gelecek her türlü hayra muhtacız Allâh'ım Evren’in, canlı ve cansız her şeyin yaratıcısı büyük ![]() ![]() ![]() ![]() Sen, gözlerimizi ve gönüllerimizi zenginleştir ![]() ![]() ![]() Yaşamımız, ölümümüz, sahip olduğumuzu sandığımız her şeyimiz senin, benim Ganiy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tevbelerimizi, şükürlerimizi, dualarımızı, ibadetlerimizi kabul et, yanlışlarımızı düzeltmemizde bize yardım et ya Rabbim ![]() Şeytanın ve nefsimizin şerrinden bizi koru ![]() ![]() ![]() Ölüm anında pişmanlık yaşatma ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sabır ve hayırlarda mümin kardeşlerimizle yarışalım, iyiliği emredip kötülükten sakındıralım, öfkemizi yutalım, ![]() ![]() ![]() Ne olur “Ol” de olsun ![]() ![]() Hak yolunu bulmak için bize akıl ve düşünme gücü ver ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tüm peygamberlere selam olsun! Rabbimiz, üstümüze sabır yağdır ve bizi müslüman olarak öldür ![]() Gülay Öztürk |
![]() |
![]() |
|