![]() |
Ey Benim Güzel Allahim! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ey Benim Güzel Allahim!Ey benim güzel ALLAHIM! Seni tarif etmekte bütün güzelliklerrahmetini n rahmetine al bizlerikimsenin kimseye faydası olmadığı o günde sana sığınırız ![]() Sensin ALLAH mekanım senindir ![]() RABBiM gönlümüzü sana yöneltgönlümüzü muhabbetinle temizledostluğuna kabul etbizi bize bırakmasen hidayetini versen hidayetini vermezsen kalbimiz nasıl huzur bulurpişmanlıklarımı zı sana döndürsen aklımızı aldanışlıklardan korunefsimizin aldatmacalarına kanmaktan koru kalbimiziKalbimiz sana kanar ALLAH’ım huzurunla aziz eyle kalbimizinefsimizin bizleri isyana uğratmasına izin verme ![]() Biz aciziz sen KADiR’sin biz çaresiziz sen EHAD’sin bizler sana muhtacız sen SAMED’sin… Bizler dilsiziz konuşanımız sensin bizler yokuz var eden sensinbizler sadece senden isteriz çünkü sen en büyüksünşahit yaz büyüklüğüne bu küçük kalplerimiziyoklukta bırakma bizlerikaranlıkta bırakmaçirkinlikte bırakma… Göz yaşlarımıza değer veren sensin RABBiM bağışla ![]() AMİNN ![]() EY gönlümün güzeli… ![]() Susup kendimize sakladığımızunutup kendimizden bile sakladıklarımızı sen bilirsinkendi kendimize yetemiyoruzsırdaşımı z sensin utandırma bizlerigururdan azad eylezilletine düşürmekatında rütbelendiriyiler arasında ankalbimiz yanlız senin halimiz sana aşikar RABBiM… Seni çok ama çok seviyorum ALLAH’ım senin sevginden başka sevgi verme kalbimizekalbimizi senin sevginle doldurbizleri sensiz bırakmasenden dilemeyesenden istemeye yüzüm yok günahkarım utanıyorumama senden başka işiticek kimsede yokduy sesimi şaşkında olsam kerem eyle yollarını aç bizlere RABBiM EY en çok sevdiğim… içimin huzuru bizleri bilmediklerimizle sınamaseni bilmemizsana güzelce ibadet edebilmemiz için bütün yollarını aç kapatma ALLAH’ım…içim acıyo gönlümün güzelidünya ve ahirette tek istediğim sensinsenin yanında olayım kovma kapındansen yüceler yücesisinseni anlatmaya kelimeler yetmez RABBiM cevapsız bırakmayalnız bırakma bizleri sensizlikle sınama ![]() RABBiM akıttığımız her göz yaşı yalnız senin için olsunsenden başkası için ağlatma bizleri ALLAH’IM yalnız seni istiyoryalnız senin rızanı diliyorumsen af edicisinaf etmeyi çok ama çok seversinbizleri af et PEYGAMBER EFENDiMiZ(s ![]() ![]() Sana inanan sana dayananbir tek sana güvenen kullarından eyle… BiZi BiZE BIRAKMA… ![]() BiZi SENSiZ BIRAKMA… BiZi SENSiZLiKLE SINAMA… AF ET ALLAH’IM NE OLUR AF ET… aminn |
![]() |
![]() |
|