Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Forum İslam > İslami Genel Konular > Dualar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
teşehhüdde

Teşehhüdde

Eski 08-05-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Teşehhüdde

'a mahsustur Ey Peygamber, selâm, 'ın rahmeti ve bereketleri Senin üzerine olsun Bize ve 'ın salih kullanna selâm olsun Şehâdet ederim ki, 'tan başka ilâh yoktur Yine şehâdet ederim ki, Hz Muhammed (sav) Onun kulu ve resulüdürım, Efendimiz Hz Muhammed'e ve Efendimiz Hz Muhammed'in ailesine, Efendimiz Hz İbrahim'e ve Hz İbrahim'in ailesine salât ettiğin gibi salât et Hz İbrahim'e ve Hz İbrahim'in ailesine bereket ihsan ettiğin gibi, Efendimiz Hz Muhammed'e ve Efendimiz Hz Muhammed'in ailesine de bereket ihsan et Şüphesiz ki Sen, her bakımdan hamde lâyık ve şânı yüce olansınım, nefsime çok zulmettim, günahları ancak Sen bağışlarsın, katından bir mağfiretle beni bağışla; bana merhamet et, şüphesiz ki Sen, Gafur u Rahîm'sinım, geçmiş-gelecek, gizli-açık ve haddi aşarak işlediğim bütün günahlarımı mağfiret buyur ve bunlardan da öte Senin benden çok daha iyi bildiğin günahlarımı da bağışla Öne geçiren de, geri bırakan da Sensin Senden başka ilâh yokturım, kabir azabından Sana sığınırım ım, Mesih-i Deccal'ın fitnesinden Sana sığınırım ım, hayatın ve ölümün fitnesinden Sana sığınırımım, borçtan ve günahtan Sana sığınırımım, Cehennem azabından, kabir azabından, hayatın ve ölümün fitnesinden, Mesih-i Deccal'ın fitnesinden Sana sığınırım

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com