![]() |
Bir Kulun Haykırışı ...!!!? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bir Kulun Haykırışı ...!!!?Ey yüce rabbim seni seviyorum diyorum neden senin icin geceleri uykusuz kalmiyorum? ![]() > Háni nerde benim haykirislarim hani gözyaslarim bunlari senin icin yapiyorsam neden uyuyorum ![]() ![]() > Neden ben geceleri vaktimi seninle gecirmiyorum hani sana olan askim ![]() ![]() > Ben sana gercekten asiksam ben sana gercek bir kul olmak istiyorsam ![]() > Ben resullah´´a ümmet olmak istiyorsam bu korkum neden ?, > Benim korkum senin icin olmali yanliz senden korkamaliyim seni sevemeliyim ![]() > Hani hem gece aglardimya hani senin sevgili kulun benim rüyalarda gözyaslarimi silerdi ![]() ![]() > Hani hep sana gelmek isterdim ya ama kalkipta neden namaza huzuruna durmuyordum ![]() > Hani bir zamanlar sende kaybolusum vardiya hani o gecelerde yine agladigimda > Bana sevgini vermistin yine o sevdigin kulu rüyamda görmüstüm ![]() > Hani hep aci cektigimde haykirdigimda agladigimda bana o sevgili kulunu rüyamda gösteriyor? ![]() > Bana kuran okuyordu beni teselli ediyordu simdi gelmiyor ![]() > Sevgili kulunu rüyalarimda göremiyorum gördügüm tek sey sana eskisi gibi yakin olmayisim´? ![]() > Biliyorum sana yakin olmak istiyorum bir an olsun sensiz olmak istemiyorum ? > Beni sevginle yasat sevginle öldür askinla yak kül et beni raziyim senden gelen herseye ![]() > Raziyim seninle birllikte uykuyuz gecelere ![]() > Her an seninle olayim heran seni düsüneyim birakma beni yanliz basima ![]() > Tut ellerimden yarabbi tut ki yolumu kaybetip düsmeyeyim ![]() > Ayaklarim kaymasin birdaha günah cukurlarina gitmesin ![]() > Bir daha senden ayrilmiyayim senden uzaklastirma beni ![]() > Beninde sevdigin kullardan eyle beni,ben raziyim herseye raziyim beni yak , > Benim bedenimi istersen kavur cehennem atesinde raziyim senden gelen herseye raziyim yarab > Yanliz beni birakma tek senden istegim bir kez olsun seni görmek , > Biliyorum bu istegim cok büyük ama bunun icin ölmeye raziyim senin ugrunda ölmeye can vermeye raziyim ![]() > Senden gelen bütün acilara belalara raziyim yeterki kulum de bana yeterki beni sev beni birakma > Ben sen olmadan senin sevgin olmadan yasaymamki sen gösterdin bütün güzellikleri ![]() > Sen yasattin beni sen verdin sevgiyi simdi geri alma birakma beni tek basima ![]() > Ruhumu bedenime kavustur yarab kavustur yarab ![]() |
![]() |
![]() |
|