Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Forum İslam > İslami Yazılar & Hikayeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ağlatan, çocuk, hzömer, rai

Hz.Ömer (R.A.)'İ Ağlatan Çocuk

Eski 08-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Hz.Ömer (R.A.)'İ Ağlatan Çocuk

HZÖMER(RA)CAMİYE(CEMAATLE NAMAZ KILMAYA)EZAN OKUNMADAN EVVEL GİDER,NAMAZ VAKTİNİ CAMİDE BEKLERDİ BİRGÜN YİNE BÖYLE ERKENDEN CAMİYE GİDERKEN BİR ÇOÇUĞUN,KOŞARAK ACELE ACELE,TELAŞLI BİR ŞEKİLDE CAMİYE DOGRU GİTTİĞİNİ GÖRDÜÇOÇUĞUN BU HALİ HZÖMER(RA)EFENDİMİZİN NAZAR-I ALİLERİNİ ÇEKTİ;HZÖMER(RA)EFENDİMİZ,ÇOÇUĞUN BU HALİNDEN BİR ŞEY ÖĞRENMEK İSTEDİ VE ÇOÇUĞA;_YAVRUM NEDİR BU TELAŞIN?BÖYLE ACELE ACELE NEREYE KOŞUYORSUN?DEDİÇOÇUK:_NAMAZA GİDİYORUM EFENDİMNAMAZ VAKTİ YAKLAŞTIBENİM İSE ABDESTİM YOK,ABDEST ALACAGIMEZAN OKUNMADAN ABDESTİMİALIP NAMAZ VAKTİNİ BEKLEYECEĞİMONUN İÇİN ACELE EDİYORUMHZÖMER EFENDİMİZ ÇOÇUĞA:_YAVRUM,SEN DAHA ÇOK KÜÇÜKSÜN,SANA DAHA NAMAZ FARZ OLMAMIŞTIRÇÜNKÜ SENİN YAŞIN ÇOK KÜÇÜK GİBİ GELİYOR BANAÇOÇUKi:_AMAN EFENDİM,BU İŞİN BÜYÜĞÜ KÜÇÜĞÜMÜ OLURDÜN MAHALLEMİZDE BENDEN DAHADA KÜÇÜK BİR ÇOÇUK ÖLDÜPEKİ BENDEN DAHA KÜÇÜK OLAN BU ÇOÇUK NEDEN ÖLDÜ?DEMEK Kİ,BÜYÜĞÜ KÜÇÜĞÜ OLMUYORDEDİHZÖMER(RA)ÇOÇUĞUN BU SÖZLERİNDEN ÇOK MU ÇOK DUYGULANDIBU SÖZLERİ ÇOÇUKTA DUYDUĞU ZAMAN O KADAR MUTEHASSIZ OLDU,O KADAR DUYGULANDIKİ MÜBAREK GÖZLERİNDEN İNCİ TANELERİ GİBİ YAŞLAR DÖKÜLMEYE BAŞLADI_"YA RABBİ!""BU ÇOÇUK NE İYİ,NE AKILLI ÇOÇUKTURBU GÜZEL SÖZLER BÜYÜKLERİN AĞZINDAN ÇIKMALIYDI"DİYEREK AĞLADIO KADAR AĞLADI Kİ GÖZ YAŞLARINDAN MÜBAREK HIRKASI ISLANIP SU GİBİ OLDU GÜZEL ATASÖZÜMÜZ ÜN DEDİĞİ GİBİ:"AKIL YAŞTA DEĞİL BAŞTA DIR

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com