![]() |
Gök Kapılarını Titreten Dua !!! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gök Kapılarını Titreten Dua !!!E y ALLAH' ın mü' min kulu! İyi bil ki, senin yaptığın bu duayı kim yaparsa Allahu Teala onun sıkıntısını giderir, ona yardım eder ![]() Asrı Saadet' te ticaretle uğraşan bir tacir mü' min vardı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Mallarını şuraya indir, develerini de şu ağaca bağla ![]() Mü' min tacir: "Mallarım senin olsun, beni bırak gideyim ![]() "Bugüne kadar soyup da öldürmediğim kimse yok ![]() ![]() "Madem beni öldürmeye kararlısın, senden son bir talebim var ![]() "Söyle talebini ![]() "Ben müslümanım, abdest alıp, iki rekât namaz kılayım, ondan sonra beni öldür ![]() Eşkıya izin verir ![]() Ya Vedud!, Ya Vedud! Ya Ze' arşi' mecid! Ya Mübdi, Ya Mu' id! Ya Fe' aalün lima yürid! Es' elüke binuri vechikellezi mele' e erkane arşike ve es' elüke bikudretikelleti kadderte biha halkake ve birahmetikelleti vesiat külle şey' in ![]() ![]() ![]() ![]() Mü' min tacirin duası bitmişti ki, çok garip bir hâdise meydana gelir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Öldür bu eşkıyayı" dedi ![]() "Ben hayatımda kimseyi öldürmedim, insan öldürmeyi hoş görmem, beni bağışla ![]() ![]() ![]() Tacir sordu: "Sen kimsin?" "Ben üçüncü kat gökte duran bir meleğim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu hâdiseden sonra mü' min tacir yola koyulur ve Medine' ye varır ![]() ![]() "Muhakkak ki, Allahu Teâlâ sana esmai hüsnayı telkin etmiş ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Gök Kapılarını Titreten Dua !!! |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gök Kapılarını Titreten Dua !!!Ya Vedud!, Ya Vedud! Ya Ze' arşi' mecid! Ya Mübdi, Ya Mu' id! Ya Fe' aalün lima yürid! Es' elüke binuri vechikellezi mele' e erkane arşike ve es' elüke bikudretikelleti kadderte biha halkake ve birahmetikelleti vesiat külle şey' in ![]() ![]() ![]() ![]() selamün aleyküm kardeşim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|