![]() |
Fark Etmeli İnsan |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Fark Etmeli İnsanFARK ETMELI INSAN Bir damlacık sudan nasıl yaratıldığını fark etmeli ![]() Anne karnına sığarken dünyaya neden sığmadığını ve en sonunda bir metre karelik yere nasıl sığmak zorunda kalacağını fark etmeli ![]() Henüz bebekken 'Dünya benim!' dercesine avuçlarının sımsıkı k apalı olduğunu,ölürken de aynı avuçların 'her şeyi bırakıp gidiyorum işte!' dercesine apaçık kaldığını fark etmeli ![]() Ve kefenin cebinin bulunmadığını fark etmeli ![]() Baskın yeteneğini fark etmeli sonra ![]() Azraillin her an sürpriz yapabileceğini,nasıl yaşarsa öyle öleceğini fark etmeli insan Hayvanl arın yolda , kaldırımda , çöplükte ama kendisinin güzel hazırlanmış mükellef bir sofrada yemek yediğini fark etmeli ![]() Yaratılmışların en güzeli oldu ğunu fark etmeli ve ona göre yaşamalı ![]() Gülün hemen dibindeki dikeni dikenin hemen yanı başındaki gülü fark etmeli ![]() Evinde kedi,köpek beslediği halde çocuk sahibi olmaktan korkmanın mantıksızlığını fark etmeli Eşine 'seni çok seviyorum!' demenin mutluluk yolundaki müthiş gücünü fark etmeli ![]() Dolabında asılı 25 gömleğinin sadece üçünü giydiğini ama arka sokaktaki komşusunun o beğenilmeyen gömleklere muhtaç olduğunu fark etmeli ![]() Zenginliğin ve bereketin sofradayken önünde biriken ekmek kırıntılarını yemekte gizlendiğini fark etmeli ![]() Annesinden doğarken tertemiz teslim aldığı gırtlağını ve aşırı beslenme yüzünden sarkan göbeğini fark etmeli, fark etmeliyiz çok geç olmadan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ömür dediğin üç gündür,dün geldi geçti yarın meçhuldür ![]() ![]() ![]() O halde ömür dediğin bir gündür,o da bugündür ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|