![]() |
Ebu Hüreyye Anlatıyor |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ebu Hüreyye AnlatıyorEuzubillahimineşşeytanirra cimBismillahirrahmanirrahim Birgün bir Mümin in şeytanı ile bir Kafirin şeytani karşılasırlar ![]() Kafirin şeytanı; yağlı, semiz, parlak ve temizdir ![]() Mümin in şeytanı ise; Zayıf , pis , kirli ve çıplaktır ![]() Kafirin şeytanı Müminin şeyanına der ki: Bu ne hal? Mümin in şeytanı der ki: Ne yapayım öyle bir adama düstüm ki adam yiyeceği zaman besmeleyi okuyor ben aç kalıyom ![]() içeçeği zaman besmeleyi okuyor ben susuz kalıyom ![]() giyinirken elbiseyi besmele ile giyiyor ben çıplak kalıyom ![]() Temizlendiği zaman Euzu besmele ile temizlenir ben pis kalıyom Bunun üzerine kafirin şeytanı da: Bende öyle bir adam ile arkadasım ki bunların hiç birine besmele getirmez ![]() Yemesinde, içmesinde ve giyinmesinde ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ///////////// "her insanın kötüyü telkin eden bir şeytanı vardır" Herkim (müslüman) küfür ederse şeytan bu küfür ile karnını doyurur küfür ettmemeye çalışalım iblise ekmek çıkarmayalım ![]() Hem küfür sizlerinde bildigi gibi insanı Münafıklık yoluna götürür!!!!!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
|