![]() |
Mahşer |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() MahşerMahşer alanının ortasında kımızı birşey var ![]() Şehit kanlarıyla sulanan birşey ![]() ![]() Ona kasıtlı olarak basılmaması gerekiyormuş ![]() ![]() şehit kanı ise niye kasıtlı basılır ki bilmek lazım ![]() Basmayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mehdi demişti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mahşer davası görülünce ![]() ![]() ![]() ![]() Mahşerin olduğu yerde GAYB odaları diye tabir edilen üzerinde Gayb yazan odalar var ![]() Allahın melekleri o odalarda ![]() Mehdinin emri ile o odaya girip melekler bize Cennet elbisesi giydirecek ![]() ![]() Elbiselerin Rengi Mevlana Cellaledin Rumi türbesindeki Yeşil renk varya ona benziyor ![]() İhlas elbisesi olmayanlar çıplak olarak diriltilecek ![]() Diyorum Allahtan ihlası dileyin ![]() Sırat köprüsü var ![]() Altında Cehenneme açılan bir çukur var ![]() Rüya yolu ile herşeyi gösterdiler ![]() Şükür ![]() ![]() Söylediklerimi kitaplarla kıyaslayın ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Mahşer |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() MahşerItri isimli kovmuş olduğunuz kisi Zannedersem Mehdi ![]() ![]() ![]() ![]() ÖNYARGILI DAVRANDINIZ!!!! dediğini dinleyin ![]() ![]() Küstü kırdınız gitti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Belki öldü belki gitti ![]() ![]() ![]() O yalan söylemez ![]() ![]() ![]() Bir mezardan bahsediyor ![]() ![]() ![]() ![]() Mehdi ise o Babasının mezarı çiçek çiçek olur Allah tarafından ![]() ![]() Çünki Mehdinin işaretlerinden biri de o ![]() ![]() ![]() ![]() Babasının mezarı Cennetlik bir kul mezarıdır ![]() Kovup kırdınız onu ![]() ![]() ![]() ![]() Ve Rasladım ki ![]() ![]() ![]() benle lanetlesin demis o izliyodum ne diyo bu adam diye ![]() ![]() Sakın Mehdi ile lanetleşmeyin ![]() Allah resulu demiştiki Necran kabilesine gelin lanetleşelim ![]() Sakın sizde Mehdi ile lanetleşmeyin ![]() eğer lanetleştiyseniz Allahtan af dileyin ![]() ![]() ![]() Lanetin bilirsiniz ki şakası olmaz ![]() Mehdiyi kovmak Resul i ekrem i kovmak demektir ![]() Neden ? Mehdiyi önemli kılan Allah resulunun söylemiş olduğu sozlerdir ![]() Allah resulunun sözünü çiğnemiş olursunuz ![]() Onu bulun ve ona uyun derim ![]() Itri Mehdidir ![]() Ben diyorum ki: " Muhammed ümmediyim; Mehdi cemaatiyim ![]() Efendimiz beni Affet!!! Hatrım varsa geri gel!!! N'olur ![]() Çünki onun ilk Mahlası Itri ![]() ![]() ![]() Ben inandım ![]() ![]() ![]() Onun babasının mezarını da rüyamda gördüm ![]() ![]() ![]() hiçbir mezar Böyle güzel olamaz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Mahşer |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() MahşerN'olur geri gel efendimiz Affet bizi ![]() ![]() ![]() Sana ihtiyacımız var ![]() ![]() ![]() Mehdinin işaretlerinden biri de Kalbi sınav icin Allaha kufredecek Hatırladığım kadarıyla bu o Kıble Tarafında bir yıldız diyor du ![]() ![]() ![]() Onu da gördüm sizlerde görüyorsunuz Ne biçim parlayan bir yıldız var ![]() ![]() Venüs değil O onun olduğu yerden çıkan bir yıldız O O yıldız da diyor Mehdi Arz da ![]() ![]() ![]() Nolur efendimiz AHHHHHHHHHHHHHHH Affet bizi ![]() ![]() ![]() Bedüilzaman Said Nursi diyor bunu ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Mahşer |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() MahşerMehdi önemli değil LAZIM DEĞİL diyorsanız Bu sözü dikkatli okuyun ![]() ![]() ![]() Mehdiye canım feda Geri gel Arzın Gelmis gecmiş bütün alemlerin efendisi ![]() ![]() Rasullerin dahi takip ettigi kisi geri gel ![]() ![]() ![]() sen yürüyünce ardında 70 bin melek yürür ![]() ![]() ![]() Onların hatrına geri gel!!! Kurtar bizi Efendimiz ![]() ************************ Hz MUHAMMED(s ![]() ![]() "MEHDİ (AS) BENİM SOYUMDANDIR; İSMİ BENİM İSMİM VE KÜNYESİ BENİM KÜNYEM, ŞEKLİ BENİM ŞEKLİM, SÜNNET VE TAVRI BENİM SÜNNET VE TAVRIMDIR, halkı benim dinime teşvik ve Rabbimin kitabına (Kuran'a) davet eder ![]() ![]() ************************ Bu söze dikkat!!! |
![]() |
![]() |
|