![]() |
Analar Çalıştı, Çocukları Kaybettik... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Analar Çalıştı, Çocukları Kaybettik...Analar çalıştı, çocukları kaybettik ![]() ![]() ![]() “Kapıdan içeri girer girmez neşeyle bağırdı: “‘Anne, biliyor musun bugün yuvada ne oldu?’ “‘Görmüyor musun? Telefonla konuşuyorum ![]() Hiç kimsenin sevdiği şey birbirine benzemiyordu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() “‘Sana yardım edeyim mi?’ dedi en sevimli halini takınarak ![]() ![]() “‘Hayırdır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() “Yorgunluk nasıl bir şeydi? Bazen elinde oyuncağıyla uykuya daldığında anneannesi oyuncağı yavaşça elinden alır, ‘Nasıl yorulmuş yavrucak ![]() ![]() ![]() “‘Anneciğim yorulduğun zaman gül kokulu uykulara dalarsın ![]() ![]() ‘Uykuya dalayım da gül kokuları kusur kalsın ![]() ![]() “Bu kelimeden nefret ediyordu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() “‘Anneciğim sen yorulma diye ![]() ![]() ![]() “‘Yemekte konuşuruz çocuğum ![]() ![]() ![]() ![]() “‘Hani siz yoruluyorsunuz ya ![]() ![]() ![]() “‘Eeee ![]() “‘Ben de oynamaktan yoruluyorum ![]() “‘Ne yapayım?’ “‘Bilmem ![]() ![]() ![]() “Yapılmaması gerekenleri biliyordu da büyükler, yapılması gerekenleri hiç bilmiyorlardı ![]() “Işıklar söndü birden ![]() ![]() ![]() “Çocuk sırtüstü yatıp, anneannesinin köyünü düşündü ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() “Kadın çocuğun hiç konuşmadığını fark etti birden ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() “‘İşin bitince beni sever misin anne?’ dedi ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|