![]() |
Müsait Olunca Beni Sever Misin? ( Çok Güzel Bir Hikaye) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Müsait Olunca Beni Sever Misin? ( Çok Güzel Bir Hikaye)İçeri girer girmez neşeyle bağırdı: -Anne biliyor musun bugün yuvada ne oldu? - Görmüyor musun ? Telefonla konuşuyorum ![]() Herkesin sevdiği şey birbirine benzemiyordu ![]() ![]() Herşey erteleniyordu, telefon ve araba söz konusu olduğunda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mutfaktan tencere sesleri geliyordu ![]() - Sana yardım edeyim mi ? dedi en sevimli halini takınarak ![]() -Hayırdır? Bir yaramazlık mı var? Bak bir de seninle uğrasmayayım ![]() ![]() Yorgunluk nasıl birşeydi ? Bazen elinde oyuncağıyla uykuya daldığında anneannesi oyuncağı yavaşça elinden alır : -Nasıl yorulmuş yavrucak ![]() ![]() Yorgunluk gül kokulu bir uykuya dalmaksa eğer , neden annesi kendisiyle böyle kızgın kızgın konuşuyordu ![]() -Anneciğim yorulduğun zaman gül kokulu uykulara dalarsın ![]() ![]() -Uykuya dalayım da gül kokuları kusur kalsın ![]() ![]() Bu kelimeden nefret ediyordu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -Anneciğim sen yorulma, diye ![]() ![]() ![]() -Yemekte konuşuruz çocuğum ![]() ![]() ![]() ![]() Hani siz yoruluyorsunuz ya ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yapılmaması gerekenleri biliyordu da büyükler, yapılması gerekenleri hiç bilmiyorlardı ![]() ![]() ![]() -Mum da yok ! diye diye karıştırdı dolapları elyordamıyla ![]() Çocuk sırtüstü yatıp, anneannesi nin köyünü düşündü ![]() ![]() Deli tavsanın duvardaki aksini getirdi gözlerinin önüne ![]() ![]() ''Bak deli tavşan'' diyerek parmaklarını oynattı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kadın çocuğun hiç konuşmadığını akıl etti ![]() ![]() ![]() Masanın üstündeki dosyalara baktı iğrenerek ![]() ![]() Uyandırmaktan korka korka küçük alnına bir öpücük kondurdu ![]() Çocuk sanki bir ipucu bekliyormuşcası na aralanan gözleriyle mırıldandı; - İşin bitince beni sever misin anne? dedi ![]() Kadın, sevilmek için randevu alan çocuğuna bakarak sabaha kadar ağladı ![]() Lütfen sevgimizi yarınlara ertelemeyelim ![]() ![]() ![]() ![]() Unutmayalım ki yarın kimseye vaat edilmemiştir ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Müsait Olunca Beni Sever Misin? ( Çok Güzel Bir Hikaye)![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Müsait Olunca Beni Sever Misin? ( Çok Güzel Bir Hikaye)DiLaRa_I NuR´isimli üyeden Alıntı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() saolasın kardesim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Müsait Olunca Beni Sever Misin? ( Çok Güzel Bir Hikaye)deniz14´isimli üyeden Alıntı saolasın kardesim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() haklısın kardeşim annelere çok büyük görev düşüyor inş yaparlar da vatana millete hayırlı evlatlar yetişir bunun yoluda önce sevmekten gecer bence ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|