Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Forum İslam > İslami Yazılar & Hikayeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çok, güzel, hikaye‏, misin, müsait, olunca, sever

Müsait Olunca Beni Sever Misin? ( Çok Güzel Bir Hikaye)‏

Eski 08-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

İçeri girer girmez neşeyle bağırdı:

-Anne biliyor musun bugün yuvada ne oldu?

- Görmüyor musun ? Telefonla konuşuyorum

Herkesin sevdiği şey birbirine benzemiyordu Annesi telefonu, babası arabayı seviyordu

Herşey erteleniyordu, telefon ve araba söz konusu olduğunda Bir de eve misafir elecek oldu mu kendisine hiç yer kalmıyordu Nerelere gitseydi? Annesi kapattı telefonu

Mutfaktan tencere sesleri geliyordu Koşarak yanına gitti:

- Sana yardım edeyim mi ? dedi en sevimli halini takınarak Annesi manalı manalı baktı:

-Hayırdır? Bir yaramazlık mı var? Bak bir de seninle uğrasmayayım Çok yorgunum zaten

Yorgunluk nasıl birşeydi ? Bazen elinde oyuncağıyla uykuya daldığında anneannesi oyuncağı yavaşça elinden alır :

-Nasıl yorulmuş yavrucak Uykunun gülkokulu kolları sarsın seni diyerek alnına bir öpücük konduruverirdi

Yorgunluk gül kokulu bir uykuya dalmaksa eğer , neden annesi kendisiyle böyle kızgın kızgın konuşuyordu

-Anneciğim yorulduğun zaman gül kokulu uykulara dalarsın Anneannem öyle söylüyor

-Uykuya dalayım da gül kokuları kusur kalsınYorgunluktan ölüyorum

Bu kelimeden nefret ediyordu'Yorgunum, yorgun olduğumdan, böyle yorgunken'

-Anneciğim sen yorulma, diye

-Yemekte konuşuruz çocuğumBankada işler yetişmedi Baban gelene kadar bunları bitirmem lazımHadi sen oyna biraz

Hani siz yoruluyorsunuz yaEeee Bende oynamaktan yoruluyorum Ne yapayım bilmem?

Yapılmaması gerekenleri biliyordu da büyükler, yapılması gerekenleri hiç bilmiyorlardı Işıklar söndü birden Annesi öfkeyle söylenmeye başladı

-Mum da yok ! diye diye karıştırdı dolapları elyordamıyla

Çocuk sırtüstü yatıp, anneannesi nin köyünü düşündüGaz lambasının ışığında deli tavşan masalını anlatışını

Deli tavsanın duvardaki aksini getirdi gözlerinin önüne Anneannesi gibi iki ellerini birleştirip işaret parmaklarını yukarı kaldırarak tavşan kafası yaptı

''Bak deli tavşan'' diyerek parmaklarını oynattıYoldan geçen arabaların farları duvardaki tavşana yol açtıTavşan alabildiğine hür dolaştı sağda solda Otlarla kuşlarla konuştu Sonra yorgun düştü

Duvardaki görüntü minik avuçların açılmasıyla kayboldu Kolu yavaşça kanepeden aşağı sarktıSonra ışıklar geldi

Kadın çocuğun hiç konuşmadığını akıl ettiBirden kanepeye koştu Küçücük dizlerini karnına doğru çekerek uykuya dalmıştı

Masanın üstündeki dosyalara baktı iğrenerekDindirilmez bir pişmanlık doldurdu içini

Uyandırmaktan korka korka küçük alnına bir öpücük kondurdu

Çocuk sanki bir ipucu bekliyormuşcası na aralanan gözleriyle mırıldandı;

- İşin bitince beni sever misin anne? dedi

Kadın, sevilmek için randevu alan çocuğuna bakarak sabaha kadar ağladı

Lütfen sevgimizi yarınlara ertelemeyelim Hayat telaşına kaptırıp kendimizi,sevdikler imizi ihmal etmeyelimUnutmayalı m ki yaşamın en guzel yanı sevgidir Sevdiklerinize sevginizi bugün gösterin, söyleyin

Unutmayalım ki yarın kimseye vaat edilmemiştir

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-04-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

müsait olunca beni sever misin? SEVGİMİZİ YAKINLARIMIZA SÖYLEMELİYİZ BİRKERE DAHA ANLADIM SENİ SEVİYORUM DEMEKTEN KORKMAMALIYIZ RABBİM İYİ BİR ANNE BABA OLMAYI COÇUKLARIMIZA SEVGİ AŞILAMAYI NASİP ETTSİNONLARI SEVGİSİZ YETTİŞTİRMEYELİM İNŞALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM İNŞ HERKES OKUR İNŞ ÇOK DUYGULANDIRDI BENİ BELKİDE ÇOCUGUN HALİ BENİ ÇOK ÜZDÜ ALLAH HERKESE HAYIRLI EVLAT YETİŞTİRMEYİ NASİP ETSİN SELAM VE DUA İLE
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-04-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

DiLaRa_I NuR´isimli üyeden Alıntı

müsait olunca beni sever misin? SEVGİMİZİ YAKINLARIMIZA SÖYLEMELİYİZ BİRKERE DAHA ANLADIM SENİ SEVİYORUM DEMEKTEN KORKMAMALIYIZ RABBİM İYİ BİR ANNE BABA OLMAYI COÇUKLARIMIZA SEVGİ AŞILAMAYI NASİP ETTSİNONLARI SEVGİSİZ YETTİŞTİRMEYELİM İNŞALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM İNŞ HERKES OKUR İNŞ ÇOK DUYGULANDIRDI BENİ BELKİDE ÇOCUGUN HALİ BENİ ÇOK ÜZDÜ ALLAH HERKESE HAYIRLI EVLAT YETİŞTİRMEYİ NASİP ETSİN SELAM VE DUA İLE

saolasın kardesim sizlere birşeyler verebildimse ne mutlu bana işte size anlatmak istediğimde bu işte işinizi gücünüzü bi kenara bırakıp bir dakikalığınada olsa sevgimiizi bizi sevn insanlara verebilirsek herkesi mutlu etmiş oluruz selam ve dua ile

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-04-2012   #4
Prof. Dr. Sinsi

deniz14´isimli üyeden Alıntı

saolasın kardesim Sizlere birşeyler verebildimse ne mutlu bana Işte size anlatmak istediğimde bu işte Işinizi gücünüzü bi kenara bırakıp bir dakikalığınada olsa sevgi miizi bizi sevn insanlara verebilirsek herkesi mutlu etmiş oluruz Selam ve dua ile

haklısın kardeşim annelere çok büyük görev düşüyor inş yaparlar da vatana millete hayırlı evlatlar yetişir bunun yoluda önce sevmekten gecer bence Dinini bilmeyenden ve ögrenmeyendende bu sevgi beklenemez önce iman şart bence allah boş işlerle uraştırmasın bizi Anneler sevin cocuklarınızı onlarda sevsin sevmeyi örensin insanları herkes birbirine kin ve nefreti öretmesinler Kardeşim yüregine sağlık konuya ilgi olur inş Selam ve dua ile

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com