|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
arkadaşlarından, birini, bit, evimize, getirmişti, ilkokulda, oğlum, okuyan, yakın, ödevleri |
![]() |
İlkokulda Okuyan Oğlum, Yakın Arkadaşlarından Birini Evimize Getirmişti. Ödevleri Bit |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İlkokulda Okuyan Oğlum, Yakın Arkadaşlarından Birini Evimize Getirmişti. Ödevleri Bitİlkokulda okuyan oğlum, yakın arkadaşlarından birini evimize getirmişti ![]() - Bisikletin var mı? Tatil yakın biliyorsun ![]() ![]() Sorumla fazla ilgilenmemiş görünerek: - Annem şimdilik yeterli paramız olmadığını söyledi ![]() ![]() Çocuğun bu sözleri, durumlarının yakında düzeleceğine dair inancını gösteriyordu ![]() ![]() Daha sonra ona, parktaki ağacın altında rastladım ![]() ![]() ![]() - Babam kaza geçirdiği için hastahanede ![]() ![]() Tatile bir hafta kala onu tekrar gördüm ![]() ![]() Yanağını okşayarak: - Bugün çok şıksın ![]() ![]() Çocuğun hafif bir tebessümden sonra söylediği sözler, dünyayı yaşamaya değer hale getiren iman nimetinin bütün güzelliğini sergileyerek kulaklarımda yankılandı ![]() - Hastahâneye gitmiyorum efendim ![]() (Cüneyt Suavi) |
![]() |
![]() |
|