![]() |
Tuz Kadar Seviyorum.... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tuz Kadar Seviyorum....Belki diyeceksiniz o da ne be , olmayıversin o sevgi , durun ama bi dinleyin hikayeyi Padişahın biri üç oğluna sormuş beni ne kadar seviyosunuz diye cevabını en çok beğendiği oğlunu padişah edecekmiş ![]() ![]() ![]() biri demiş dünyalar kadar öbürü demiş can kadar en küçükte demiş tuz kadar ![]() ![]() ![]() ![]() padişah kızmış beni değersiz adi bir tuzlamı kıyas ettin defol karşımdan diye kovmuş ![]() ![]() ![]() yıllar geçmiş padişah unutmuş ama küçük oğul unutmamış ![]() ![]() ![]() çalışmış çabalamış Allahta nasib etmiş komşu ülkeye padişah olmuş ![]() ![]() ![]() babasını yemeğe davet etmiş ve emir vermiş yok yok olsun ama bitek hiçbişeyin tuzu olmasın ![]() ![]() ![]() saray açcıbaşısı hazırlamış ziyafet sofrasını yok yokmuş bir kuş sütü eksik derler ya hani öyle işte ![]() ![]() ![]() ![]() neyse uzatmayayım oturulmuş sofraya baba padişah görüntüden mest olmuş ama elini neye attıysa zor yutmuş yüzünü buruşturmuş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ayrılırkende demiş herşey çok güzeldi ama birtek tuz eksikti tad alamadım diye, ![]() ![]() ![]() ![]() evlat padişahda lafı gediğine yerleştirmiş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() hayatın tadı tuzu tabiride buradan kalmış denir ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|