Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Forum İslam > İslami Yazılar & Hikayeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
büşranın, efendimizsave, mektubu

Büşra'nın Efendimiz(Sav)'E Mektubu

Eski 08-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

''En Sevgili'ye ait son anı/olay günümüzdenŞu içinde bulunduğumuz yıllardır Bir ''Kutlu Doğum'' haftası nedeniyle bir ilk öğretim okulunda, ders içinde, ''Peygember'e Mektup''yarışması düzenlenmiştirBirincilik 9 yaşında bir kız çocuğunundurÖdül töreni düzenlenirGenç bir öğretmen hanım,birinciliği kazanan mektup elinde,kürsüye gelir,okumaya başlar

''Nur yüzlü,gül kokulu Sevgili Peygamberim burada durur devam edemezyazan,9 yaşında bir kız çocuğu;okuyan,genç bir hanım;ağlayan,onlarla beraber bütün bir salondurÖğretmen hanımisesi titreyerek bir deneme daha yapar,yine okuyamazsonra bir deneme dahahıçkırıklara boğulurMektubu bu kez de Genç bir erkek öğretmen alır O,yutkuna yutkuna da olsa mektubu okumayı başarır

''Nur yüzlü gül kokulu Sevgili Peygamberim!''seni çok ama çok seviyorum o temiz,pak ellerini öpmek inşallah nasip olur senin Nur yüzünü görmek,Dünya'nın en güzel sözlerini senden dinlemek o gül kokunu duymak inşallah bana ve diğer müslamanlara nasip olur

sen müslümanlığı yaymak için çabaladın inşallah biz de çabalarız ki sen mutlu olasın senin mutlu olman için canımı bile veririm Cennete girersem ilk işim seni bulmak olur

Senin o güzel Hadis-i Şerflerini dinlemek çok hoşuma gidiyorSenin o Nurlu ellerini binlerce kez öpüyorumÇok iyi bir kişi olursam rüyama girermisin?

Müslamanları oluşturmak için ne kadar çaba sarfettinSorularımla seni sıkıyorsam binlerce kez özür dilerimSen her şeye layıksınAltı yaşında yetim kaldınBu nasıl bir duygu anlatır mısın?

Seni çok seviyorumEllerinden milyonlarca kez öpüyorum

''Seni Seven Torunun, Büşra''

Bazı sözler vardır,öyle tam,öyle anlatmak istediğini eksiksiz ifade eden cinstendir ki,aynı konuda o sözlerden sonra söylenecek her kelime yalan,her kelime eksiktir Küçük Büşra'nın mektubu da bu ''tam sözlerden''biri Şükürler olsun Rabbim sevdiğinden ve sevdiğimizden 1400yıl uzaklaşmış bir zamanda bile ona (SAV) Ey Sevgili diyebildiğimiz için sana Şükürler Olsun

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-04-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Selamünaleyküm

Hakikaten bu sözler en içten, en samimiyetle ve tam bir teslimiyetle yazılmış kelimeler İnsan bunları yazmak için öyle süslü kelimeler bulmaya çalışması beyhudedir sadece yüreğinde olan sevigiyi kağıda dökmesi böyle bir şey olsa gerek

ALLAHım bizleri de Efendimiz(sas)i böylesine seven ve ona tam bir teslimiyetle bağlanan kullarından eyle Sevgini ve Habibinin Sevgisini kalplerimize bahşet

ALLAH razı olsun kardeşim bunu bizlerle paylaştığın için

ALLAHa emanet olunuz
selam ve dua ile
hayırlı akşamlar

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com