![]() |
Büşra'nın Efendimiz(Sav)'E Mektubu |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Büşra'nın Efendimiz(Sav)'E Mektubu''En Sevgili'ye ait son anı/olay günümüzden ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ''Nur yüzlü,gül kokulu Sevgili Peygamberim burada durur devam edemez ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ''Nur yüzlü gül kokulu Sevgili Peygamberim!''seni çok ama çok seviyorum o temiz,pak ellerini öpmek inşallah nasip olur senin Nur yüzünü görmek,Dünya'nın en güzel sözlerini senden dinlemek o gül kokunu duymak inşallah bana ve diğer müslamanlara nasip olur ![]() sen müslümanlığı yaymak için çabaladın inşallah biz de çabalarız ki sen mutlu olasın senin mutlu olman için canımı bile veririm Cennete girersem ilk işim seni bulmak olur ![]() Senin o güzel Hadis-i Şerflerini dinlemek çok hoşuma gidiyor ![]() ![]() Müslamanları oluşturmak için ne kadar çaba sarfettin ![]() ![]() ![]() ![]() Seni çok seviyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ''Seni Seven Torunun, Büşra ![]() ![]() ![]() Bazı sözler vardır,öyle tam,öyle anlatmak istediğini eksiksiz ifade eden cinstendir ki,aynı konuda o sözlerden sonra söylenecek her kelime yalan,her kelime eksiktir Küçük Büşra'nın mektubu da bu ''tam sözlerden''biri ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Büşra'nın Efendimiz(Sav)'E Mektubu |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Büşra'nın Efendimiz(Sav)'E MektubuSelamünaleyküm ![]() ![]() ![]() Hakikaten bu sözler en içten, en samimiyetle ve tam bir teslimiyetle yazılmış kelimeler ![]() ![]() ![]() ALLAHım bizleri de Efendimiz(sas)i böylesine seven ve ona tam bir teslimiyetle bağlanan kullarından eyle ![]() ![]() ![]() ![]() ALLAH razı olsun kardeşim bunu bizlerle paylaştığın için ![]() ALLAHa emanet olunuz selam ve dua ile ![]() ![]() ![]() hayırlı akşamlar |
![]() |
![]() |
|