![]() |
Gerçek, Bizzat Yaşanmış Bir Hikaye |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gerçek, Bizzat Yaşanmış Bir Hikayebenim bir dayım var ![]() ![]() Dayım iyi bir amel olarak yaşlı ana babasının üzerine titrer onlara cok iyi bakardı Anne babasını bizzat sahiplenmişti ![]() bu davranışı hepmizce takdir toplamıstır ![]() Dayımın kusuru olarak cok içki içerdi içki yüzünden yuvası yıkılma asamasına gelmişti ![]() içki içmeyi haklı görür iyi bir marifet sanardı konuşuyorduk dayı içme diyorduk ama gene içiyordu ![]() gecen ay bir dua ettim " Ya Rabbi; dayımı içkiden kurtar ![]() ![]() Ana babasına bakmasının hatrına onu affet şüpesiz sen herşeye Kadirsin ![]() bu şekilde dua etmiştim ![]() dua nın gecesinde bir rüya gördüm ![]() " peygamber efendimiz geldi rüyama bana dedi ki : erkanı öldürecekler ben onu kurtarmaya geldim ![]() bu rüyadan sonra neler oldu? Dayım içkiyi bıraktı namaz pek kılmazdı namaza başlamış Allahı anmaya başlamış kendisini görünce sana ne olduda böyle birden bire cok değisik bir dayı oldun dedim ![]() Allaha söz verdim birdaha içmeyecem dedi ![]() okadar sevincliyim ki dayım da kurtuldu Allahın izniyle ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|