Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Forum İslam > İslami Yazılar & Hikayeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aldım, bahce, cennetten, satın

Cennetten Bir Bahçe Satın Aldım..?

Eski 08-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Cennetten Bir Bahçe Satın Aldım..?

kalp Gözü Açık Bir İnsandı Şam’da Oturuyordu Bir Ara Şehirde Büyük Bir Kıtlık Çıkmıştı Halkın Büyük Bir Kısmı Bu Krizden Etkilenerek Bahçelerini Ve Arazilerini Ucuz Fiyata Satmış, Başka Yerlere Göç Etmişlerdi

Hanımı, Bu Fırsatı Değerlendirmek Arzusundaydı Boynundaki Çok Değerli Gerdanlığını Vererek, Kocasından Bir Bahçe Satın Almasını İstedi

Kalp Gözü Açık Zat, Gerdanlığı Sattı Aldığı Parayla Bahçe Satın Almayıp, Onu Krizden Çok Zarar Gören Fakirlere Sadaka Olarak Dağıttı

Eve Dönünce Hanımına:

– Gerdanlığı Sattım Onunla Şam’da Güzel Bir Bahçe Satın Alacaktım Ama Baktım Ki, İnsanlar Zor Durumda Kıtlık Sebebiyle, Muhtaçların Sayısı Bir Hayli Fazla

Bunun Üzerine, Şam’da Bahçe Satın Almaktan Vazgeçip Cennette Bir Bahçe Satın Almayı Düşündüm Ve Gerdanlığın Parasını Fakir Halka Sadaka Olarak Dağıttım Gerçi Şam’da Bir Bahçe Satın Alamadım Ama, İnşaallah Cennetten Bir Bahçe Satın Almışımdır

Hanımı, Beyinin Bu Açıklamasını Büyük Bir Memnunlukla Karşıladı “çok İyi Yapmışsın” Dedi

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com