![]() |
İşte Eli Öpülecek Hanım.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İşte Eli Öpülecek Hanım..Otuz kitaba imza atan elimi öpüp, duamı almak için bekleyen kıymetli okuyucularım! Yanlış adrestesiniz ![]() ![]() Aile hayatımız adına fevkalade düşündürücü bulduğum bir olayı gelen sorular üzerine bir daha arz etmeme izin verin lütfen ![]() ![]() ![]() ![]() - Hocam, derdim derindir bana bir yol göster! Diyerek başladı üç çocuk anası hanımefendi ve şöyle devam etti: Kocam içki bağımlısı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Kocanızın işi ne? Nerede çalışıyor? diyorum ![]() - Ne çalışması hocam? diyor ![]() ![]() ![]() - Evin ihtiyaçlarını kim karşılıyor öyle ise? diyorum ![]() - Ondan ümidim kesilince ben komşuların ev temizliğine gidiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() - Yani meyhane masraflarını da mı sen veriyorsun? ![]() ![]() - Ne yazık ki öyle oluyor ![]() ![]() ![]() ![]() Ben bu durum karşısında ne diyeceğimi bilemiyorum, sanki hıçkırıklar boğazıma düğümleniyor ![]() ![]() ![]() - Bunların hiçbirisi mühim değil, benim için ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Öyle ise bana neyi sormak istiyorsun? Bir şok cevap alıyorum bu soruma da ![]() ![]() - Bu hali onu Cehennem’e götürecek ![]() ![]() - Ne de olsa bu benim çocuklarımın babasıdır ![]() Bu değerlendirmeleri dinledikten sonra daha fazla dayanamıyorum ![]() ![]() ![]() - Otuz kitaba imza atan elimi öpüp, duamı almak için bekleyen kıymetli okuyucularım! Yanlış adrestesiniz ![]() ![]() ![]() - Ne dersiniz hanımefendiler! Sizin sabrınız, sadakatiniz, düşene tekme vurmayıp kaldırma vefanız da böyle mi? Siz de aynı sabır kahramanlığını gösteriyor, şefkatli eş örneğini veriyor musunuz? Yoksa size, böyle biriyle imtihana tabi tutulmadığınız için halinize şükretmek mi düşüyor? Ahmed Şahin |
![]() |
![]() |
![]() |
İşte Eli Öpülecek Hanım.. |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İşte Eli Öpülecek Hanım..selamun aleykum kardeşim gerçekten çok hoş bir paylaşım olmuş bu ne sabırdır maşallah Rabbim bizlerede nasip etsin inşallah - Ne dersiniz hanımefendiler! Sizin sabrınız, sadakatiniz, düşene tekme vurmayıp kaldırma vefanız da böyle mi? Siz de aynı sabır kahramanlığını gösteriyor, şefkatli eş örneğini veriyor musunuz? Yoksa size, böyle biriyle imtihana tabi tutulmadığınız için halinize şükretmek mi düşüyor? |
![]() |
![]() |
|