![]() |
Şeytan İnsafa Gelirse :D!!! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Şeytan İnsafa Gelirse :D!!!Bir gün şeytan büyük bahçeli, koskoca bir malikaneye girmiş ![]() ![]() ![]() boynunda bir ip varmış ![]() biraz gevşetmiş ![]() başlamış ve malikanenin önünde bulunan aynayı görmüş ![]() şaşırınca bir hamle yapıp aynayı kırmış ![]() Çıkan gürültüye evin hizmetçisi gelmiş ![]() "Sen ne yaptın? Ben şimdi burayı nasıl temizliyeceğim ![]() Evin beyi bunu duyunca kesin beni kovar," demiş ve kuzuya bir tekme atmış ![]() yetmemiş ve kuzunun boynunu kesip onu öldürmüş ![]() Bu sırada evin uşağı gelmiş ![]() ![]() Kadın anlatınca "Bunu nasıl yaparsın? Bey şimdi ikimizi de kovacak ![]() ![]() demiş ![]() ![]() Kadın dengesini kaybetmiş ve merdivenlerden düşüp boynunu kırmış ![]() ![]() öğrenince sinirlenmiş ![]() Tam uşağı dövmek için usağa yaklaşırken uşak "Lütfen beni bağışlayın ve beni kovmayın" diyerek diz çökmüş ![]() Uşağın üstüne hızla gelen kadın ise ona çarpıp merdivenlerden yuvarlanmış ve ölmüş ![]() olanları dinleyince belinden silahı çekip uşağı vurmuş ![]() Sonra kendi kendine "Eyvah ben ne yaptım? Bir kuzu, aynanın kırılması ve sevmedigim karım için elimi kana bulamaya, katil olmaya değer miydi?"demiş ve silahı çekip bir kurşun da kendine sıkmış? ![]() Bütün bu olanları bir kenardan izleyen şeytansa sırıtarak "Ben hiç birşey yapmadım ki ![]() kuzunun boynundaki ipi gevşettim, o kadar ![]() ![]() ![]() ![]() Alıntıdır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|