Kalbi Olanın Hüznü De Vardır |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Kalbi Olanın Hüznü De VardırGözyaşlarımı avucuma saklıyorum Kalbimin kanayan yanını diğer yanıma emanet ediyorum ve şükrediyorum ![]() ![]() Sokaktayım ve yürüyorum Yürüdükçe arka adımda bırakıyorum unutmaya yeltendiklerimi Yürüyorum ve bir bir terkediyorum yitirmeye niyetlendiklerimi![]() Kaçmıyorum,korkmuyorum,kırmaktan da çekinmiyorum Önüme bakıyorum ve yürüyorum![]() Yere dönük kafamı kaldırıyorum semaya Bir nida işitmek istiyor benliğim " İyisin kulum,iyi olacak![]() ![]() sın,dağın büyük yeterki korkma"" Diren ey gönlüm karanlıklara " Sokaktayım ve yürüyorum Yürüdükçe sonbahara vurgun gönlümdekileri arkamda bırakıyorum Kafamı kaldırıyorum ve dilimi şükürle buluşturuyorum Ne mutlu ki diyorumgülümseyebilmeyi biliyorum![]() Yaramı da seviyorum Yarayı açan değil açtırana hamd olsun diyorum Sıkıntılarım beni güçlü kılıyor O halde yorulmak yok yola devam diyorum Ellerimi semaya kaldırıyorum diz çöküyorum![]() Gözyaşlarımı avucuma saklıyorum Kalbimin kanayan yanını diğer yanıma emanet ediyorum ve şükrediyorum![]() ![]() Hala dik duracak kadar güvenim olduğu için ![]() ![]() ![]() Ağzımdan son bir cümle dökülüyor ![]() " Kalbi olanın hüznü de vardır ![]() ![]() " |
|
|
|