Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
edebilsem, mutlu

Mutlu Edebilsem Seni

Eski 02-27-2008   #1
gülgüzeli

Mutlu Edebilsem Seni

Mutlu edebilsem seni Neye gülümsüyorsan ona mı benzesem?
İzini mi sürsem başını koyduğun yastığın? Dizlerimde o denli huzur bulasın diye! Seni canımda bilesin, huzurla uyuyasın diye Bilmem ki yarim

Kollarıma alsam hırkanı, sarsam Yine sarsam ki kokun sinsin içime! Her solukta seni bulsam Bakma o an gözlerime, Takip etme nefesimi Beni fark etme!
Yıldızın olsam odanda gece boyu O yıldız kadar yakın olsam sana Söylesene; her sefer gözün alır mı onu bir defa? Bir kez illa bakar mısın yummadan gözlerini Doyamam bilirim kalsam başında! İzlesem uyku halini

Çizdiğin resmin sebebi ben olsam, sevdiğin sözün sahibi ben! Soluduğun şehrin yağmuru olsam Rüzgar tenine değse, aklında ki ben!
Başucunda kitabın olsam, sonu başına varan! Her gece yatmadan eline alsan Gözlerin geçse satırlarımdan!
Okusan!
İçimi okusan!

Alıntı

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com