![]() |
Demlenmiş Yanlızlığını Yudumluyorum |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
Demlenmiş Yanlızlığını YudumluyorumArtık kalemimi kırdım gidişinle ![]() Dudaklarımı kanatıp yüreğimin sesinidinliyorum ![]() Baş ucumda sana yazdıklarım ve masada demlenmiş yalnızlığım ![]() Kanayan çığlıklarımı yutkunup kırılmış hayallerimi topluyorum kentimin kaldırımlarından ![]() Üzerimde suskunluğun yeni ütülenmiş elbisesi, yüreğime sunulmuş bir dostun dogum günü hediyesi ![]() ![]() ![]() ![]() Acılarımızın merkezkaç savrulmaları mıydı acının son kıyısında, "uçurum çiçekleri"nin yanı başında, bizi buluşturan? Yoksa konuşa konuşa, yaza yaza acıları içselleştirme çabası mı? Böyle ama böyle değil yine de ![]() ![]() ![]() Çünkü bekleyeceğiz bin yıl kendi yalnızlığımızın nehirlerinde! Geceler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yıldız koparma yıldızlara boyama siyahlıkları ve nefes almayı öğrenme boğan dört duvarın yalnızlığına inat ![]() ![]() ![]() Açacaksın düş sayfasını, yaşanmışlıkların düş kırıklıklarını, sevgiler hatırına, sevgiye liyakat hatırına; umut renginde, bir sonraki yarına emanet edeceksin ![]() ![]() ![]() "Her şey burada kalsın" "Gidiyorum Geldiğim Gibi Dünyandan" diyeceksin ama heyhat; günler gecelere devrederken, bir sonsuzluğa evrilen ruhuna ezberlettiğin tatları, duyarlıkları yaşayacaksın her gece yeniden ![]() ![]() ![]() Tatlı bir çaresizlik, belki de yorgunluk ![]() ![]() ![]() Yüreğin geceyle sarmaş dolaş iken, sabahı sayacak yelkovanın zaman çınıltıları
![]() ![]() ![]() Doğan her güne, her güneşe sevgilinin adıyla ![]() ![]() ![]()
![]() |
Cevap : Demlenmiş Yanlızlığını Yudumluyorum |
![]() |
![]() |
#2 |
ousss
|
![]() Cevap : Demlenmiş Yanlızlığını Yudumluyorumhoş olmuş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Demlenmiş Yanlızlığını Yudumluyorum |
![]() |
![]() |
#3 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Demlenmiş Yanlızlığını Yudumluyorummate>>Bitanem okuyan gözlerine sağlık teşekkürler vakit ayırdığın için ![]() ousss>>Teşekkürler okuyan gözlerinize sağlık ![]() |
![]() |
![]() |
|