Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Forum İslam > İslami Yazılar & Hikayeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ibretlik, olay

İbretlik Bir Olay!!!!!

Eski 08-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

İbretlik Bir Olay!!!!!

Annemin yalnızca bir gözü vardı onu hiç sevmiyordumBabam ben çok küçükken ölmüş annem evi geçindirmek için benim okuduğum okulda temizlikçi olarak çalışıyor dubir gün okul da bana merhabe demeye gelmişti o an yerin dibine girdim ve hemen ordan uzaklaştım arkadaşlarım bana

aaa annenin yalnız bir gözü var dedi çok utandım

Eve gidince anneme defol git yanımdan senin gibi bi annem olacağına ölsen daha iyi dedim

annem boynunu büktü:kusura bakma oğlum dedi sessizce

ve odasına gitti çok alındığı belliydi ama hiç üzülmedim çünkü ondan nefret ediyordum

çok çalıştım ve singapura okumaya gittim okulum bitti singapurda kendime bir yuva kurdum

bir gün kapımız çaldı kapıyı çocuklarım açtı annemi görünce dalga geçip güldülerBen hemen yerimden kalktım ve anneme defol evimden çocuklarımı korkutuyorsun dedim annem sessizce:özür dilerim yanlış gelmişim dedi

birgün eski okulumdan mezuniyet gecesi için davet geldi eşime iş seyahatine gidiyorum dedimçünkü bi annem olduğunu bilmiyordumezuniyet gecesinden sonra sırf meraktan eski evime gittimAnnem ölmüştü

hiç üzülmedim Komşularına bana vermeleri için bir mektup birakmıştı

mektupta

Oğlum hayatın boyunca senin utanç kaynağın olduğum için özür dilerim singapura gelip çocuklarını korkuttuğum için çok üzgünüm

biliyormusun oğlum sen küçükken bir kaza geçirmiştin ve bir gözün kör olmuştu

ben bir anne olarak senin tek gözle büyümene razı olamazdım ve bu yüzden TEK GÖZÜMÜ SANA verdimo gözle benim yerime gördüğünü düşünüyor ve çok mutlu oluyordum

elveda seni çok seven annen

alıntıdır

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com