![]() |
Güzel Bir Hikaye.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Güzel Bir Hikaye..Gencin birisi Kâbe'de hep, "Ey dogrularin yardimcisi olan Allahim, ey haramdan sakinanlarin yardimcisi olan Allahim, sana hamdü sena ederim" diye dua eder ![]() Bu durum herkesin dikkatini çeker ![]() Birisi, (Neden hep ayni duayi yapiyorsun, baska bir sey bilmiyor musun?) der ![]() -7-8 sene önce yine Kâbe'de iken içi altin dolu bir torba buldum ![]() ![]() ![]() Hayir dedim kendi kendime, bu benim degil, baskasinin mali, kullanmam haram olur dedim ![]() Bu sirada birisi, "söyle bir torba bulan var mi?" diye bagiriyordu ![]() ![]() içinde 1000 altin vardi dedi ![]() ![]() ![]() Pazara gittim ![]() ![]() ![]() Yanlarina gittim, bu köle için ne istiyorsunuz dedim ![]() ![]() ![]() ![]() Genç çok çaliskan, çok edepli idi ![]() ![]() ![]() -Efendim, ben Fas emirinin ogluyum ![]() ![]() ![]() ![]() onlara 30 bin altindan asagiya satma) dedi ![]() ![]() ![]() verelim dediler ![]() ![]() dediler ![]() ![]() ![]() ![]() Çaresiz kabul ettiler ![]() ![]() ![]() Bir gün bana arkadaslar, "çok zengin bir ailenin iyi bir kizi var ![]() ![]() ![]() Ben de "olur" dedim ![]() Nikah kiyildi ![]() ![]() ![]() nedir" dedim ![]() ![]() bana hediye etti, çeyizine koyarsin dedi" ![]() Demekki buldugum altinlar benim rizkim imis, vermese idim haram yoldan gelecekti, simdi helal yoldan yine bana geldi ![]() Bana yardim edip haramlardan koruyan, nice nimetler ihsan eden yüce Rabbime hamd ederim ![]() Aci da olsa, dogrulari söyleyiniz ![]() Takdirden ötesi yok ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|