![]() |
Hiç Birşeyim! |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Hiç Birşeyim!İnsanların bişeyler yazabilmesi için duygularının birikmesi lazım demişti biri ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Doğduğumda benim tayinim sana çıktı sevdiğim pardon hiç bir şeyim! Aslında hiç bir şeyin bile olamadım ki ben senin ![]() Kıyamet koparmışcasına savruluyor içimdeki duygular ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hadi vur beni intihara en yakın yerimden, infazını yokluğuna bırakma! O zaman daha çok canım yanar ![]() Bir bakışınla beni yerle bir ettin ya hani bir daha kimseye bakamadı o gözler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yokluğunun demindeyim hala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Doğduğumda benim tayinim sana çıktı sevdiğim, pardon hiç bir şeyim! Hala buram buram sen kokuyor buralar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Söylenecek ne de çok şeyim birikti sana ![]() Gözlerinde bulabilmek beni, yaşamak avuç içlerimde ![]() ![]() ![]() Kaç yıkım, kaç fırtınalar yaşadı bu yürek ![]() Kaç yere selleri kıskandırdı göz yaşları ile ![]() Kaç kere çölleri yakıp geçti iz bırakarak ![]() Merak etme bunları da atlatırım ben ![]() Yine baş ederim sevgimle ![]() ![]() ![]() Yine durdururum içimden akan nehiri ![]() ![]() ![]() Tek bir dal olarak yaşar, tek bir dal olarak ölürüm ama yine de kimseye ezdirmem kendimi! ![]() ![]() ![]()
![]() |
Cevap : Hiç Birşeyim! |
![]() |
![]() |
#2 |
fbmerve
|
![]() Cevap : Hiç Birşeyim!ASLINDA ÇOK ŞEY VAR AMA SÖLEYEMİOM CÜMLELER YETMİO AŞK BUDUR İŞTE BAZN ANLATILMIORR EMREM |
![]() |
![]() |
|