|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
allahım, islamı, kuruşa, satıyordum |
![]() |
&Quot;Allahım Az Daha İslamı 20 Kuruşa Satıyordum!. . . |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() &Quot;Allahım Az Daha İslamı 20 Kuruşa Satıyordum!. . ."Allahım az daha İslamı 20 kuruşa satıyordum! ![]() ![]() ![]() Londra'daki camii'ye yeni bir imam gönderilmiş ![]() Adam şehre gitmek için hep aynı otobüse biniyor ve çoğu zaman da aynı söföre rastlıyormuş ![]() Bir gün bilet alırken şoför yanlışlıkla 20 kuruş fazla vermiş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ama içinden bir ses diyormuş ki "çok gülünç bir para ve şoförün umurunda değil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu parayı saklayabilirim diye düşünmüş Allahtan gelen bir hediye gibi ![]() ![]() ![]() İnecegi durağa gelince imam kalkmış ve fikrini değiştirmiş inmeden önce şoförün yanına gitmiş 20 kuruşu geri vermiş ve demiş ki: "Paranın üstünü fazla verdiniz ![]() Şöför gülümsemiş ve demiş ki : "Siz caminin yeni imamısınız değil mi? Aslında uzun zamandır sizi caminizde ziyaret etmek istiyordum islamı öğrenmek için ![]() ![]() ![]() İnerken imam artık bacaklarını hissetmiyormuş yere yığılacakmış neredeyse bir direğe tutunmuş ve kendine gelmeye çalışmış ![]() Gözlerinden yaşlar dökülerek demiş ki: Allah"ım az daha İslamı 20 kuruşa satıyordum! ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|