Mevlid Kandili - Kutlu Doğum Haftasına Özel Hatimler!. |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Mevlid Kandili - Kutlu Doğum Haftasına Özel Hatimler!.![]() ![]() Esselamualeykum kıymetli üye ve ziyaretçi kardeşlerimiz ![]() Bu yılda Allah'ın izni ile Mevlid kandiline ve Mevlid kandilinin tamamı niteliğinde olan ''Kutlu Doğum Haftası'' için sitece özel etkinliklerimiz başladı ![]() Bunlardan bir tanesi de hatim kampanyalarımız![]() Hatimlerimize isteyen bütün güzel kardeslerimiz katılabilir![]() Hatme katılmak, hatimlerimizden cüz almak için üye olunması ön şarttır![]() Alınan cüzlerin verilen tarihten önce okunup bize bildirilmesi gerekmektedir![]() Efendimiz (s a v)'in dünyaya olan teşriflerini kutlamak, O'na dua etmek, her demde O'nu anmak ve böyle mübarek gün ve geceleri değerlendirmek bizler için bir şeref unsuru olsa gerek![]() Bizlerde sitece hatim ve salavat kampanyaları düzenliyoruz ![]() Allah c c düzenlenen etkinliklerimizi bereketli ve kabul kılsın insl![]() ![]() Not: Mevlid Kandili - Kutlu Doğum Haftasına Özel (şimdilik) 10 tane hatim indirmeyi düşünüyoruz ![]() NOT:Alınan cüzler19 20 Nisan tarihinden önce okunmalıdır Bu kadar uzun bir zamanda inşaAllah onlarca hatim indiririz![]() Cüzlerini okuyan kardeslerimiz, bizleri haberdar ederse aksaklık cıkmadan hatimlerimizi eda ederiz insl![]() ![]() Arzu eden kardeslerimiz dilediği kadar cüz alma hakkına sahiptir ![]() Alıntı:Dipnot: Sevgili kardeslerim, lütfen cüz aldıgınızı belirtirken hangi hatimden(1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ![]() ) cüz istediginizide beyan ediniz!![]() ![]() Hatim Çizelgesi • Alınmamış cüzler! ![]() [Alınacak!] • Alınmış ama okunmamış cüzler! ![]() [Okunacak!] • Alınmış ve okunmuş cüzler! ![]() [Okundu!] Mevlid Kandili - Kutlu Doğum Haftasına Özel Hatm-i Serif-1 ![]() NOT bu hatimleRle hepimiz ilgilenelim </SPAN> |
|
|
|