![]() |
Acil Yardım Kardeşlerim |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Acil Yardım Kardeşlerim-"Canı çıksın o insanın, o ne nankördür ![]() Herhalde cümlede nankör olmak değildir beddua ![]() ![]() ![]() Nankör bir sıfattır sevgili troyya ![]() ![]() ![]() canı çıksın,senin aldığın mealde o kahrolası kelimeleridir ![]() Yaradan yarattıklarına neden beddua eder ? Neden "canı çıksın" ve ya "o kahrolası" der ? Elcevap ???? kardeşlerım bu konu hakkında acıl cevap yazarsanız cok sevınırım bazı kişiler forum sıtelerine dadandılar bu ateıst kısılerın sayısı artmaktadır satın aldıgı fıkırlerı satmaya calısıolar neyse selam ve dua ile kardeşiniz!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Acil Yardım KardeşlerimSelamünAleyküm Kardeşim İNŞALLAH yardımcı olurum ![]() ![]() ![]() Bismillahirrahmanirrahim 17- Kahrolası insan ne kadar da nankördür ![]() 18- Allah onu hangi şeyden yarattı ![]() 19- Nutfe (sperm) den ![]() ![]() 20- Sonra ona yolu kolaylaştırmıştır ![]() 21- Sonra onu öldürdü, kabre koydurdu ![]() 22- Sonra dilediği zaman onu yeniden diriltti ![]() 23- Hayır, insan hala Allah'ın kendisine emrettiğini yapmadı ![]() "Kahrolası insan!" Çünkü o Hayret verici işleriyle kahrolmayı hak etmektedir ![]() ![]() ![]() "Ne kadar inkarcıdır o!" Kafirliği ve inkarcılığı ne de katıdır ![]() ![]() ![]() Yoksa o neye dayanarak büyükleniyor, yüz çeviriyor ve ihtiyaç duymuyor ![]() "Allah onu hangi şeyden yarattı?" Onun aslı yalın, alçak gönüllü bir köktendir ![]() ![]() "Nutfe (sperm)den ![]() ![]() Hiçbir değeri olmayan bu şeyden ve hiçbir ağırlığı bulunmayan, dayanağı olmayan bu asıldan yarattı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Sonra ona yolu kolaylaştırmıştır ![]() Hayat yolunun veya hidayet yolunun imkanlarını önüne serdi ![]() ![]() ![]() Yolculuk sona erene kadar ![]() ![]() "Sonra onu öldürdü ve kabre koydurdu ![]() Demek ki onun en sondaki durumu, en baştaki durumu gibidir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İnsan Allah'ın dilediği zaman gelip çatıncaya kadar toprağın bağrında kalacaktır ![]() ![]() "Sonra dilediği zaman onu yeniden diriltir ![]() Yani o başı boş bırakılmamıştır ![]() ![]() "Hayır insan hala Allah'ın kendisine emrettiğini yapmadı ![]() İnsan bütün bireyleri ile bütün nesilleri ile insan genel olarak hayatının son demine kadar Allah'ın emrini hakkıyla yerine getiremeyecektir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yeni bir bölümde surenin akışı başka bir dokunuşa geçmektedir ![]() ![]() ![]() Kaynak: FİZİLAL´İL KUR`AN TEFSİRİ |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Acil Yardım Kardeşlerimcok açık ve net degilmi yaradan rabbım'in rahmeti kadar gazabı da buyuktur rabbimin bedduası nın nedeni kalubelada (yanlış yazmıyorumdur inşallah) verdiğimiz sozu tutmamızdandır o ateistleri in kim oldugunu yazın onlara dersini vveririm onlar ve onun gibiler cihat oldugunda enın sonunda kacacak delik arayacaklar ve allahın izniylede cehennem onların delikleri olacak onlara bu ülkede yer yok!!!!! bılgılerınız için sağolun allah razı olsun kurban oldugum rabbimin rahmeti ustunuzden eksık olmasın '''''& #39;'''' '''''BUNLA RA CİHAT DİYORUM BAŞKA DENECEK LAF BULAMIYORUM''''&am p;#39;''&#39 ;'''''& ;#39;'''&#39 ;'''''& ;#39;'''&#39 ;'' |
![]() |
![]() |
|