Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Forum İslam > İslami Genel Konular

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
küllüyat

Küllüyat

Eski 08-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Küllüyat

Bundan 50-60 yıl önce külliyatmı vardı Akşemsettin, Fatih Sultan Mehmet, Yavuz sultan selim gibi alimler risali mi okudular Onların fıkıh bilgileri tartışılabilirmi? Ben nur cemaatini sevebilmek için herşeyi yaptım Nur cemaatinde millet küllüyat okumaktan kuranı kerim okumaya fırsat bulamıyorlar Çok kişi var külliyatı bitirmiş ama kuranı kerim okumayı bilmiyor Adamlar bir konu geçtiğinde hemen Bediyüzzaman Hz den örnek veriyorlar Peygamber efendimiz Hz Muhammet SaV varken başka örnekler hemde sürekli bediyüzzaman Hz den örnek vermek doğrumudur Foter şapkayı getirdi diye bir insana deccal demek doğrumudur Bunu akıl mantık alabilirmi O insanın cuma namazında okumuş olduğu hutbesi var

Ben allaha inanıyorum, Namazımı kılıyorum, Zekatımı allahın izniyle gücüm yettiği kadar vermeye çalışıyorum, Kuranı kerimi okuyorum, Allah nasip ederse Hacca gitmek için para biriktiriyorum, Komşularımla iyi geçiniyorum Kendimi daha da düzeltmek için çaba sarfediyorum Riselei nur islamın şartlarından biri değildir Allahın Selameti üzerinize olsun

Deki; Siz benim inandıklarımdan sorumlu değilsiniz, Bende sizin inandıklarınızdan sorumlu Değilim

Alıntı Yaparak Cevapla

Küllüyat

Eski 08-04-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Küllüyat

KARDEŞİM NUR CEMAATİ SENİN BİLDİĞİN GİBİ DEĞİL BEDÜÜZZAMAN HAZRETLERİNİ BİZ HİÇ BİR ZAMAN PEYGAMBERİMİZ /SAV) DEN AYIRMADIK YANİ BEDİÜZZAMAN HAZRETLERİNİ ÜSTÜN GÖRMEDİKbİZ ÖNCE PEYGAMBERİMİZ ONDAN SONRA BEDİÜZZAMANIN PEŞİNDEN GİDİYORUZSONUÇTA HER İKİ BÜYÜKTE İSLAMI YAYMAK İÇİN UĞRAŞTITABİKİ BEDİÜZZAMN HAZRETLERİ PEYGAMBERİMİZDEN FAZLA ÇABA GÖSTERDİ DEMİYORUZBU DAHA ÇOK SİZLERİN BAKIŞ AÇISINA BAĞLI BİRŞEYDİR

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com