Harika Bir Meal/Tefsir Ve Hadis Kitabı |
08-04-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Harika Bir Meal/Tefsir Ve Hadis KitabıArkadaşlar, harika bir Kuran tefsiri okudum ve gerçekten hayran kaldım Aynı şekilde Riyazus-Salihin adlı hadis kitabının şerhi de yapılmış Çok emek harcanarak hazırlanmış güzel iki çalışma Ayet ve hadislerin bu kadar tatlı ifadelerle, özlü ve akıcı bir tarzda açıklandığı başka bir eser görmedim Eminim okuyunca siz de bana hak vereceksiniz Rabb'imizin kelamının ve Rasulünün sözlerinin son derece veciz, akıcı ve güncel bir dille ifade edildiği bu harika eserlerden bütün Müslümanların –hayır hayır bütün insanların– istifade etmesini isterim Sizler de bu iki eseri okuyup beğenirseniz, lütfen başkalarının da istifadesi için sitelere link verin İşte indirme linkleri: Kısa Tefsirli Kur'an Meali Exe (Yardım Belgesi): KISA TEFSiRLi KURAN MEALi EXErar at uploadedto - Free File Hosting, Free Image Hosting, Free Music Hosting, Free Video Hosting, RapidShare: Easy Filehosting 2shared - download KISA TEFSiRLi KURAN MEALi EXErar Kısa Tefsirli Kur'an Meali Word Belgesi: KISA TEFSiRLi KURAN MEALi WORDrar at uploadedto - Free File Hosting, Free Image Hosting, Free Music Hosting, Free Video Hosting, RapidShare: Easy Filehosting 2shared - download KISA TEFSiRLi KURAN MEALi WORDrar Kısa Açıklamalı Riyazus-Salihin Word Belgesi: KISA ACIKLAMALI RiYAZUS-SALiHiNrar at uploadedto - Free File Hosting, Free Image Hosting, Free Music Hosting, Free Video Hosting, RapidShare: Easy Filehosting 2shared - download KISA ACIKLAMALI RiYAZUS-SALiHiNrar |
|