![]() |
Yardım; Bu Yanık Ses Kimin? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yardım; Bu Yanık Ses Kimin?Arkadaşlar Futbolcuya maç sırasında cin çarpmasıyla ilgili videoyu izledim 3 ![]() Videoyu Rapide Attım Buyrun RapidShare: Easy Filehosting açılmazsa VLC Player ile izleyebilirsiniz buradan indirebilirsiniz VLC media player for Windows ________________________________________________ ________________________________________________ -------------------------------- Bu Ses Orjinal Sitesinden Free Download Manager ile Rahatlıkla İndirebilirsiniz ![]() Sheikh Mishary Rashed Alafasy Sheikh Mishary Rashed Alafasy -------------------------------- Arkadaşlar Buldum ALLAH hepinizden razı olsun beni de affedin yine sizin sitenin yardımıyla buldum aslında Mülk suresini okuyan çok güzel bir video paylaşımı mevcuttu işte dinlediğimde acaba o mu? dedim velevki o zat çıktı? Videoda bahsettiğim kısım Araf Suresi (7 ![]() ![]() ![]() Yani 40 ![]() Okunuş: E fe emine ehlul kura ey ye'tiyehum be'suna beyatev ve hum naimûn ![]() Diyanet: Memleketlerin halkları geceleyin uyurken kendilerine azabımızın gelmesinden emin mi oldular? Elmalılı Orj ![]() ALLAH Hasenat programını yazanlardan ve emek verenlerden İNŞALLAH Razı Olur ![]() |
![]() |
![]() |
|