![]() |
Kuranı Kerim Türkçe Okumak İle Soru |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kuranı Kerim Türkçe Okumak İle Soruherkeze hayırlı akşamlar malesef biraz bilgileri eksik bir kardeşinizim size danısmak istedigim bir konu var ![]() ![]() size sorum sudur arapça bilmedigim için kuranı kerimin tamamını türkçe okuyacagım sizce türkçe okumam aynı sonuca götürürmü beni türkçe okuyarak hatim etmiş veya hatim indirmiş sevabını alabilirmiyim ![]() bu yasda bu kadar bilgisiz oldugum için utanıyorum ama bilmiyorum diyip uzaklasmak yerine öğrenmek istiyorum ve heycanla cevaplarınızı bekliyorum |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kuranı Kerim Türkçe Okumak İle Soruhayal78´isimli üyeden Alıntı herkeze hayırlı akşamlar malesef biraz bilgileri eksik bir kardeşinizim size danısmak istedigim bir konu var ![]() ![]() size sorum sudur arapça bilmedigim için kuranı kerimin tamamını türkçe okuyacagım sizce türkçe okumam aynı sonuca götürürmü beni türkçe okuyarak hatim etmiş veya hatim indirmiş sevabını alabilirmiyim ![]() bu yasda bu kadar bilgisiz oldugum için utanıyorum ama bilmiyorum diyip uzaklasmak yerine öğrenmek istiyorum ve heycanla cevaplarınızı bekliyorum selamunaleykum değerli din kardeşim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() birşeyi anlayamadım yalnız ![]() ![]() Rahman ve Rahim olan Allah ın adıyla, hamd alemlerin Rabbi'nedir gibi mi? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kuranı Kerim Türkçe Okumak İle Soruve aleykümesselam ve allah hepimizden razı olsun insallah amin türkçeden kardeşim suydu örnegin ilk suremiz olan fatihandan baslıycam ve şöyle Elhamdü lillâhi rabbil’âlemîn ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() devam edicem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kuranı Kerim Türkçe Okumak İle Soruhayal78´isimli üyeden Alıntı ve aleykümesselam ve allah hepimizden razı olsun insallah amin türkçeden kardeşim suydu örnegin ilk suremiz olan fatihandan baslıycam ve şöyle Elhamdü lillâhi rabbil’âlemîn ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() devam edicem ![]() Rabbim niyetinde muvaffak eylesin ablacım ![]() ![]() fetva vermek bana düşmez sadece nacizane bilgimi paylaşmak istiyorum ![]() ![]() eğer halak'ı genizden çıkarmadan okursanız berber anlamına gelir ![]() ![]() kuranı kerimi dinleyerek hatmedebilirsiniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() selam ve dua ile ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kuranı Kerim Türkçe Okumak İle Sorudenizhkn bayanım kardesim o yüzden hitap seklinde bir yanlıslık yok bilakis cokda memnun oldum yazdıkların bana cok mantıklı geldi telaffuz hatalarına maruz kalıpda hem beyhude bir caba vermek istemem hemde en önemlisi olan kraunı kerimin ayetlerini yanlıs yanlıs okuyup sevab girecegim derken günaha girmek istemem ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|