![]() |
Seni Sevmek Eski Bir Şarki... |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
Seni Sevmek Eski Bir Şarki...Gün geceye vardı, hüzün yağdı kentin üstüne ![]() ![]() ![]() Yorgun bir şarkı çalıyor gramofonda ![]() ![]() Suskundu günlerin terkisine attığım kelimelerim ![]() ![]() ![]() Uzayıp giden yolların özleminde kalmıştı anıları ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kimi zaman uykuyu özleyen gözleri kimi zaman yenik düşebiliyordu bu hain pusuya ![]() ![]() ![]() ![]() Geçtiğim sokaklardan yeniden geçemiyordum, düşlerimi kanatan gecelerin ardından ![]() Limanlarıma sığınamaz olmuştum ![]() ![]() Kuşkuyu fısıldamıştı bir ses, eskiden barındığım mekanlarda ![]() ![]() Duaların arasında huzuru buluyordu ruhum, bir nebze de olsa ![]() ![]() ![]() Zira günler geçerken, acılar da üst üste yığılıyorlardı bir köşede ![]() ![]() ![]() Duaların rengi solduğundaysa ve gün ışığı süzülmemeye başladıysa penceremden içeri, geriye sadece kendi içime sığınmak kalıyordu ![]() Halbuki öyle soğuk bir mahzendi ki içim bana ne havasını solumak ne de duvarlarının arasında soluklanmak istiyordum ![]() ![]() ![]() Yaşamı bir kalemde silmek, bir yıldız gibi gökyüzünden kaymak, bir nehrin sularıyla beraber engin denizlere dökülmek istiyordum ![]() Yüreğimi sevmek istiyordum ![]() ![]() Çünkü sevmek eski bir şarkıydı yüreğimin kuytularında ![]() Sevmek, ulaşılması zor bir ışık, tutulması zor bir damla, anlaşılması zor bir duyguydu ![]() ![]() Kordu, kıvılcım misali tutuşturabilirdi insanı ![]() ![]() Tüketebilirdi hiç acımadan en saf duygularını ve imkansızdı işte ![]() İmkansızdı, çünküseni sevmek eski bir şarkıydı ![]() Alıntı
![]() ![]() ![]()
![]() |
Cevap : Seni Sevmek Eski Bir Şarki... |
![]() |
![]() |
#2 |
fbmerve
|
![]() Cevap : Seni Sevmek Eski Bir Şarki...ağlamayı bilmeyen gözler sevmeyide bilmezz ![]() |
![]() |
![]() |
|