|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
çığlığa, çığlık, koynunda, susmaların |
![]() |
Ve Ben Yine Çığlık Çığlığa Susmaların Koynunda..... |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
Ve Ben Yine Çığlık Çığlığa Susmaların Koynunda.....Yine o soquk
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Radyoda eski bir şarkı ![]() ![]() ![]() Gecenin karanlığı beni içine çekiyor,boquyor sanki ![]() ![]() ![]() Konusmak istoyorum! Çığlık çığlıqa bağırmak ![]() ![]() Ama olmuyor ![]() ![]() ![]() Yapamıyorum! İçimde öyle bir sey varki tarifi imkansız ![]() ![]() ![]() Günden güne beni ele geçiriyor ![]() ![]() Ben eski ben diğilim artık ![]() ![]() ![]() Hayatakarşı o kadar güçsüzüm ki suan ![]() ![]() Yine yaşamla ölüm arasındaki o ince çizgide buluyorum kendımı ![]() Bir adım atsam diyorumsonsuz boşluğa dogru ![]() ![]() ![]() Herşeyden kutulurmuyum??? Mutsuzluktan,acılardan,mutlu gibi görunup rol yapmaktan ![]() ![]() ![]() ![]() Sonra diyorum kendı kendıme bu bi çaremi? Başka bi yolu yokmu bu çaresizliğin? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bi cevap bulamıyorum ![]() ![]() ![]() O aciz,çaresiz,mutusuz bir ''ben''le karşılasıyorum ![]() O an anlıyorum ki tum yasadıklarım mutsuzlugum benim kaderim ve ne yaparsam yapayım kaderimden kurtulamıyorum ![]() ![]() ![]() Ve ben yine en iyi yapabildiğim şeyi yapıyorum ![]() ![]() Susuyorum! Çığlık çıglığa susmak benimkisi ![]() ![]() ![]() Susuyorum! Ben sustukça içimdeki acılar büyüyor ![]() ![]() ![]() Susuyorum! Hayata teslim oluyorum ![]() ![]() ![]() Vazgeçiyorum herseyden ![]() ![]() Evet! Ben Susuyorum! Sustuklarım konusuyor ![]() ![]() ![]() Susmalarım anlatıyor bendekı çaresizligi ![]() ![]() Bitmek bilmeyen çığlık çığlığa haykırışları ![]() ![]() Ama ne duyan var nede anlayan ![]() ![]() ![]() Çareler çaresiz yine ![]() ![]() ![]() Mutluluk toprağın altında! Ve ben yine Çığlık çığlığa susmaların koynunda ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
Cevap : Ve Ben Yine Çığlık Çığlığa Susmaların Koynunda..... |
![]() |
![]() |
#2 |
ousss
|
![]() Cevap : Ve Ben Yine Çığlık Çığlığa Susmaların Koynunda.....eline sağlık ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|