![]() |
Nasıl Olduğunu Anlamadan!... |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
Nasıl Olduğunu Anlamadan!...Nasıl olduğunu anlamadan gelmistin hayatıma
![]() ![]() ![]() ![]() seninle hiç ayrılmayacağımızı hayal etmistim hani o efsanevi asklar var ya onlar gibiydi askımız benim gözümde ![]() ![]() Seni çok mutlu etmek istiyordum bugüne kadar yasadıklarına benzemeyecekti yasattıklarım sen nasıl beni hiç olmadığım kadar mutlu ettiysen bende sana o sonsuz mutluluğu yasatmak istemistim ![]() ![]() Herşeye her engele meydan okuyacak kadar hiçbir kusurunu görmeyecek kadar çok sevdim seni ![]() ![]() Bir gülüsün yeterdi tüm kırgınlıklarımı unutmama ![]() ![]() ![]() ![]() Sesin kulaklarımda çınlardı sensiz olduğum her dakika her saniye özlüyordum seni ![]() ![]() O ilk anki heyecanım hiç bitmedi sevgim gibi gün geçtikçe daha da arttı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Olmadı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Seninle bir saniye daha yaşamak için her şeyi göze alırdım ![]() ![]() ![]() ![]() Hiç mi mutlu edemedim seni,hiç mi için sızlamadı "seni her hatana,her engele,her şeye rağmen seven birini" bırakıp giderken ![]() ![]() Oysa kendimi sana adamistim ben kendimi unuttum sen yoksan bende yoktum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bunun elimde olduğunu mu düsünüyorsun hala anlamıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yaşamak sendin benim için sensiz yaşadığımı sanma sadece yaşıyormuş gibi görünüyorum ![]() ![]() ?Sen benim Mavi Sevdamdın hep öyle kalacaksın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Seninle geçen bir saniyemi bile unutamam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|