Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
anlamadan, olduğunu

Nasıl Olduğunu Anlamadan!...

Eski 02-25-2008   #1
gülgüzeli

Nasıl Olduğunu Anlamadan!...

Nasıl olduğunu anlamadan gelmistin hayatımaGeldiğin gibi de gittin nedensiz ve ansızın
seninle hiç ayrılmayacağımızı hayal etmistim hani o efsanevi asklar var ya onlar gibiydi askımız benim gözümde
Seni çok mutlu etmek istiyordum bugüne kadar yasadıklarına benzemeyecekti yasattıklarım sen nasıl beni hiç olmadığım kadar mutlu ettiysen bende sana o sonsuz mutluluğu yasatmak istemistim
Herşeye her engele meydan okuyacak kadar hiçbir kusurunu görmeyecek kadar çok sevdim seni
Bir gülüsün yeterdi tüm kırgınlıklarımı unutmamaAğzından çıkan bir kelime bütün hayatımı değiştirebilecek kadar önemliydi benim için
Sesin kulaklarımda çınlardı sensiz olduğum her dakika her saniye özlüyordum seni
O ilk anki heyecanım hiç bitmedi sevgim gibi gün geçtikçe daha da arttıSenin de aynı duyguları hissettiğini düsünüyordumİnanmak istiyordum buna
OlmadıBirdenbire geldin hayatımın anlamı oldun ve gittinBen senin bir damla gözyaşına kıyamazdım sen bana kıyabildin demekki
"Seni seviyorum"basitmiydi bu iki kelimenin anlamı bu kadarSen "Gitmebiraz daha kal" dediğinde dünya dururdu umrumda olmazdı hiçbirşey
Seninle bir saniye daha yaşamak için her şeyi göze alırdımAma sen gittin ardına bile bakmadan bu kadar mı kötüydüm gözünde
Hiç mi mutlu edemedim seni,hiç mi için sızlamadı "seni her hatana,her engele,her şeye rağmen seven birini" bırakıp giderken
Oysa kendimi sana adamistim ben kendimi unuttum sen yoksan bende yoktumSensiz olamayacağımı bile bile gittin"Bekleme beni" dedin
Bunun elimde olduğunu mu düsünüyorsun hala anlamıyorum"Sevme" desen sevmeyecekmiyim seniBana "Hüzün Gözlüm" demistin bir keresindeSensiz nasıl gülebilirki gözlerim
Yaşamak sendin benim için sensiz yaşadığımı sanma sadece yaşıyormuş gibi görünüyorum"Mavi gibi" "Mavi kadar" sonsuz seviyorum seni demistim hatırlarmısın
?Sen benim Mavi Sevdamdın hep öyle kalacaksınBelki birgün gelirsin diye bekleyeceğim sensizim diye unutacak değilim yasadıklarımızı
Seninle geçen bir saniyemi bile unutamamSevsen de, artık sevmesen de beni,unutma"Seninle ya da Sensiz Ben Hep Seninim"

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com