![]() |
Ne Olur Biraz Beni Dinlesen? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ne Olur Biraz Beni Dinlesen?Saadet, yorucu ve hızlı iş temposundan sonra omuzları çökmüş bir halde eve gelir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Yapacak o kadar çok şey var ki, kendime ayıracak vakit bulamıyorum ![]() - O zaman işten ayrılmalısın ![]() ![]() ![]() ![]() - Ama ben işimi seviyorum ![]() ![]() - Sen işverene bakma, elinden geleni yap yeter ![]() - Öyle yapıyorum, ama bugünkü yoğunluktan annemi bile arayamadım ![]() - Dert ettiğin şeye bak, annen ne kadar yoğun olduğunu biliyor, anlayış gösterecektir, üzülme ![]() - Onun bugünlerde bize ihtiyacı var ![]() - Sen her şeyi fazla dert ediniyorsun ![]() ![]() ![]() - Hayır! Ben her zaman mutsuz değilim ![]() ![]() Ayhan Bey nerede hata yaptığını düşünmektedir ![]() ![]() Çoğu zaman kadın, yalnızca o günkü duygularını paylaşmak isterken, eşi yardım ettiğini sanarak sürekli sorunlarına çözümler önerip, onun sözünü keser ![]() ![]() Ayhan Bey, hanımının dünyasını anlamadığı için, çözüm önermeden sadece dinlemenin ne kadar önemli olduğunu anlamamıştır ![]() ![]() ![]() Böyle bir durumda yapılması gereken en önemli şey, sadece eşlerin değil tüm aile fertlerinin, karşısındakinin duygu ve düşüncelerini anlama niyeti ile dinlemeleridir ![]() ![]() ![]() Empatik dinleme, anlama niyetiyle kendini başkasının yerine koyarak, onun değer yargılarını kavramaktır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kadın için, düşüncelerinin paylaşılması, anlaşılması ve eşinin ona yaklaşımı, çözümden daha önemlidir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Eşlerin birbirlerini tanımaları ve birbirlerinin psikolojik doğasına uygun davranmaları, mutluluğu daha kolay yakalamalarını sağlayacaktır ![]() Mine İzgi |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ne Olur Biraz Beni Dinlesen?Empatik dinleme, anlama niyetiyle kendini başkasının yerine koyarak, onun değer yargılarını kavramaktır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() selamün aleyküm kardeşim ![]() gerçekten de günlük konuşmalarda çok sık rastlanan bir durum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ne Olur Biraz Beni Dinlesen?SELAMÜNALEYKÜM KARDEŞİM ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ne Olur Biraz Beni Dinlesen?aliye_aliye yazdı: Empatik dinleme, anlama niyetiyle kendini başkasının yerine koyarak, onun değer yargılarını kavramaktır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() selamün aleyküm kardeşim ![]() gerçekten de günlük konuşmalarda çok sık rastlanan bir durum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aleykum selam güzel kardeşim ![]() ![]() Çok haklısın yorumlarında ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Alah c ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ne Olur Biraz Beni Dinlesen?KAAN ERDEM yazdı: SELAMÜNALEYKÜM KARDEŞİM ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aleykum selam kardeşim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Selametle kal inşaAllah ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|