![]() |
Eşinize Sirrinizi Fisildayin!!!!! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Eşinize Sirrinizi Fisildayin!!!!!EŞ bazen babadan ve anneden daha yakındır ![]() ![]() Kur'an-ı Kerim bu gerçeği çok manidar bir tanımla hayatımız katar ![]() ![]() ![]() Ayet çok zarif bir ifadeyle, karı koca arasındaki ilişkinin karakterini ortaya koyar ![]() ![]() ![]() ![]() * * * Dinimiz bizden bunu istiyor ![]() ![]() ![]() ![]() * * * Sosyolog ve psikologların işin bu boyutu üzerinde durmaları, olgun tahlillerde bulunmaları gerekiyor ![]() Peygamberimiz (SAV) erdemden en uzak erkeği tarif ederken; geceleyin eşiyle arasında geçeni -sırları-, sabahleyin arkadaşlarıyla paylaşan kişi olarak tanımlar ![]() Eşler birbirlerini sevmeli, korumalı ve sahiplenmeliler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Eşinizi önemseyin ![]() ![]() ![]() ![]() * * * Peygamberimiz (SAV); elbisesini yamalar, içeceği suyu kendisi alır, eşine yardım ederdi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ne dersiniz? Şöyle diyebilir miyiz? Birbirini zorlayan, boşanmak için bahaneler arayan, birbirine güvenmeyen çiftler ancak sağlam bir eğitim, inanç, hoşgörü ve güvenle yaralarına çözüm bulabilirler ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Eşinize Sirrinizi Fisildayin!!!!! |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Eşinize Sirrinizi Fisildayin!!!!!arzuersan´isimli üyeden Alıntı EŞ bazen babadan ve anneden daha yakındır ![]() ![]() Kur'an-ı Kerim bu gerçeği çok manidar bir tanımla hayatımız katar ![]() ![]() ![]() Ayet çok zarif bir ifadeyle, karı koca arasındaki ilişkinin karakterini ortaya koyar ![]() ![]() ![]() ![]() * * * Dinimiz bizden bunu istiyor ![]() ![]() ![]() ![]() * * * Sosyolog ve psikologların işin bu boyutu üzerinde durmaları, olgun tahlillerde bulunmaları gerekiyor ![]() Peygamberimiz (SAV) erdemden en uzak erkeği tarif ederken; geceleyin eşiyle arasında geçeni -sırları-, sabahleyin arkadaşlarıyla paylaşan kişi olarak tanımlar ![]() Eşler birbirlerini sevmeli, korumalı ve sahiplenmeliler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Eşinizi önemseyin ![]() ![]() ![]() ![]() * * * Peygamberimiz (SAV); elbisesini yamalar, içeceği suyu kendisi alır, eşine yardım ederdi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ne dersiniz? Şöyle diyebilir miyiz? Birbirini zorlayan, boşanmak için bahaneler arayan, birbirine güvenmeyen çiftler ancak sağlam bir eğitim, inanç, hoşgörü ve güvenle yaralarına çözüm bulabilirler ![]() güzel paylaşım ememğinize sağlık |
![]() |
![]() |
|