![]() |
Bekledim… |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bekledim…Tanıştığımızda çok güçlü olduğumu anlattım, uzun uzun sana… Evlendiğimizde her fırsatta ağlayışımı görünce: “–Ne kadar âcizsin!” demeni bekledim; ama sen: “–Benim hanımım bunu da başarır ![]() ![]() Gözlerimin içine bakıp: “–Seni seviyorum ![]() ![]() ama sen: “–Ben bu sevgiyi ikimiz için de yaşıyorum ![]() ![]() Uzun zamandır görüşmediğin bir dostunla vaktin nasıl geçtiğini anlamayıp eve geç geldiğinde, bütün bir gece astığım yüzüme bakıp: “–Yeter artık!” demeni bekledim; ama sen: “–Yapmamalıydım ![]() ![]() Senin elinden hiçbir iş gelmediğini, ne kadar beceriksiz olduğunu arkadaşlarıma anlatırken, aslında senin uyumadığını ve salondan bütün konuşulanları duyduğunu fark edince ağır hakaretler edersin diye bekledim; ama sen: “–Ben nerede yanlış yaptım?” deyip üzüldün ![]() Dışarıdaki insanlara kızarken, hiçbir suçları yokken çocuklara bağırıp çağırırken: “–Sen ne biçim annesin!” demeni bekledim, ama sen: “–Canlarım benim!” deyip onlara sarılıp kokladın ![]() Çok erken işe gidiyordun, bir kahvaltı hazırlayamadım ![]() ![]() Ellerim hamurluydu ya da çok işim vardı, sana doğru dürüst bir: “–Hoş geldin! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Vildan Erkan Yılmaz |
![]() |
![]() |
|