Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
hardallı, tavuk

Hardallı Tavuk

Eski 02-24-2008   #1
Şengül Şirin
Varsayılan

Hardallı Tavuk



Hardallı Tavuk
Hazırlama süresi: 15 DAKİKA
Pişirme süresi: 20 DAKİKA

4 kişilik 543 Kalori

MALZEMELER

4 adet tavuk göğsü bonfile

2 çay kaşığı hardal

2 yemek kaşığı zeytinyağı

2 adet limonun suyu

2 yemek kaşığı kekik

HAZIRLANIŞI

İki yemek kaşığı zeytinyağını, hardalı, limon suyunu ve iki yemek kaşığı kekiği geniş bir kasede karıştırın
Tavuk göğüslerini kaseye alıp, sos ile iyice karıştırın Üzerlerini örterek buzdolabında bir saat dinlendirin
Tavukları marine sosundan çıkarın Sosu atmayın; kızartma sırasında marine sosu fırça ile tavuklara sürün Böylece tavuklarınız kurumazlar
Kızdırılmış ızgarada, tavukların iki tarafını da 15-20 dakika kızartın Yemeğinizi sıcak olarak servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.