![]() |
Hardallı Tavuk |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Hardallı Tavuk![]() Hazırlama süresi: 15 DAKİKA Pişirme süresi: 20 DAKİKA 4 kişilik 543 Kalori MALZEMELER 4 adet tavuk göğsü bonfile 2 çay kaşığı hardal 2 yemek kaşığı zeytinyağı 2 adet limonun suyu 2 yemek kaşığı kekik HAZIRLANIŞI İki yemek kaşığı zeytinyağını, hardalı, limon suyunu ve iki yemek kaşığı kekiği geniş bir kasede karıştırın ![]() Tavuk göğüslerini kaseye alıp, sos ile iyice karıştırın ![]() ![]() Tavukları marine sosundan çıkarın ![]() ![]() ![]() Kızdırılmış ızgarada, tavukların iki tarafını da 15-20 dakika kızartın ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|