![]() |
Evlilik Sofrasinda Mutluluk Yemeği |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Evlilik Sofrasinda Mutluluk YemeğiEvlendiniz ![]() ![]() ![]() Evlilik sofrasında mutluluk yemeğini yemek istiyorsunuz ![]() ![]() Öyleyse boşuna beklersiniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şayet yemeği ocağa koymak ve sofrayı hazırlamak zorunuza gider de masada beklerseniz yemekler kendiliğinden gelip önünüze dizilmez ![]() Peki ne yapmanız gerek? Önce evlilik sofrasını açın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Oda sıcaklığına gelince: Ne negatif enerjinizle donsun ![]() ![]() Lisan-ı haliniz bahar meltemi estirsin ![]() ![]() Belki de söylenenler sanıldığı kadar kolay değil ![]() ![]() ![]() Çünkü kimi sofralar zor kuruluyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ya eşleriyle birlikte yemek yemeyenler, yemekten zevk almayanlar? Hangi tür mutluluk yemeği yaparsanız yapın sizinkini beğenmeyip, başkalarıyla aynı yemeği yemeğe bayılanlara ne demeli? Bu durum karşısında nasıl davranılmalı? "Haydi bana eyvallah, ben de kendime başka bir sofra arkadaşı bulurum" mu demeli? Böyle demek çözüm mü? Bir celsede bu kelimeyi söyleyenler, aradıkları arkadaşı bulabiliyorlar mı? Birazcık durun ve düşünün! ![]() ![]() Yeni arkadaşınızın eski arkadaşınızla aynı karakterde olmadığını nereden bilebilirsiniz? "Ben onu tanıyamamışım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Fakat sabır çorbasının bütün hastalıklara iyi geldiğini unutmayın ![]() Karanlık gecelerin gündüze hamile oluğunu biliyorsunuz ![]() ![]() ![]() ![]() Sabaha kadar goncanın başında açılışını beklediği halde, sabrını tüketip sabaha yakın uykuya dalarak tomurcuğun açılışını göremeyen bülbül gibi olmayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Unutmayın: "Bu dünya hizmet yeridir ![]() ![]() İmtihan sıkıntısını çekmeyen öğrenci başarı belgesini eline alamaz ![]() |
![]() |
![]() |
|