![]() |
40 Yıllık Evli Kadınların Sırları ! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 40 Yıllık Evli Kadınların Sırları !40 Yıllık Evli Kadınların Sırları •Gelin olurken annem bana “Kocanın rızası, Allah’ın rızasıdır” hadis-i şerifi öğütlemişti, bu sözü bir an bile aklımdan ve kalbimden çıkarmayarak 40 yıla ulaştık Şükürler olsun ![]() •Kocam yapı itibariyle çok sinirli ve kaba saba biridir ama onun kalbinin derinliklerinde yumuşak bir damar vardır, o damarı kadınlık ustalığımla keşfettikten sonra(yaklaşık 25 yıldır) hiçbir problemimiz olmadı ![]() •Evliliğimizin ilk 3-4 yılında ana-babam ve yakın akrabamla aynı sokakta oturuyorduk ![]() ![]() •Beyim aynı zamanda benim hocamdır; bana okuma yazmayı, Kuran’ı , Dinimi , bir çok şeyi o öğretti ![]() ![]() ![]() •Beyimle mutlu evliliğimizin sırrı, zor anlarda kenetlenebilmemizdir ![]() •Beyim tipik bir Türk erkeğidir, tepesi hep atar ![]() ![]() ![]() ![]() •Bizim sırrımız, birbirimizi ne kadar kırıp incitsek bile 5-10 dakika sonra gönül almayı başarabilmemizdir ![]() ![]() ![]() •Beyim aşırı derece hassas bir tiptir, hatta bir hanımdan belki 10 kat daha hassastır ![]() ![]() ![]() Mutlu bir evlilik kısa gibi gelen uzun konuşmaya benzer ![]() ALLAHIN SELAMI VE RAHMETİ CÜMLEMİZİN ÜZERİNE OLSUN ![]() |
![]() |
![]() |
|