![]() |
&Quot;Ona Dokunmak Bile İstemiyorum&Quot; |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() &Quot;Ona Dokunmak Bile İstemiyorum&Quot;"Ona dokunmak bile istemiyorum" Eşinizle problenriniz mi var? Şiddet mi görüyorsunuz? İşte Paksu Hocadan Öneriler ![]() ![]() ![]() Ben 4 çocuk annesi, tesettürlü bir bayanım, eşim de namazlı, fakat işinde başarılı olamadı, çok sıkıntı çektik ![]() ![]() ![]() ![]() Son zamana kadar sabırlıydı ama 4 gün önce bana telefonda bağırdı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Onu ALLAH'a havale ettim ama kafayı oynatacak durumdayım, kendimden nefret etmeye başladım ![]() ![]() Gerçekten çok üzücü bir olay ![]() ![]() ![]() İnsanın işi kırık olabilir, yaptığı işte başarı gösteremeyebilir ![]() ![]() ![]() En yakın dert ortağı olan eşine böyle bir muameleyi nasıl reva görebilir? Baltayı dizine vurur gibi, yıllardır bütün çilelere katlanan eşine nasıl kabalaşabilir? Anlaşılan iyice şaşırmıştır, akıl durgunluğu yaşamıştır, muhakemesini kaybetmiştir, mantık iflasına düşmüştür ![]() Siz mazlumsunuz, mağdursunuz, o nispette de çaresizsiniz ![]() ![]() Her şeyden önce annesiniz Bir de çocuklarınızın olması, onlara karşı gösterdiğiniz sorumluluk ve şefkat, acılarınızı içinize atmaya sebep oluyor ![]() ![]() ![]() ![]() Gerçekten öyle, "Doluya koyuyorsun almıyor, boşa koyuyorsun dolmuyor" deyiminde olduğu gibi bir mecburiyet, diğer bir yönüyle bir fedakârlık ve feragat yaşamak zorunda kalmışsınız ![]() Bunun içindir ki, anneliğiniz eş olmanızın fersahlarca üstüne çıkmış ![]() ![]() ![]() ![]() Ama bir an önce bir psikoloğa gidin, içinizi ona dökün, önce bir rahatlayın, daha sonra çözüm ve çareler isteyin ![]() Şuna da inanıyorum ki, şimdi eşiniz bin pişmandır, size bakacak yüzü bile kalmamıştır ![]() ![]() Mehmed Paksu |
![]() |
![]() |
|