![]() |
Sızınkı Hangı Koca |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sızınkı Hangı KocaBu yazıyı okuyun, kocanız hangi tip bir koca kararınızı verin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kadın akşam işten çıkar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kendi üstünü değiştirir ![]() ![]() ![]() Bir yandan sofrayı hazırlar… O DA NE YOĞURT ALMAYI UNUTMUŞTUR! Yoğurtsuz ıspanak olmaz ![]() ![]() ![]() ![]() İşte Kocadan Kocaya değişen cevaplar: 1) Ben geç geleceğim ![]() ![]() 2) Ben geç geleceğim Çok üzgünüm, tühhhhhh şimdi ıspanak da yoğurtsuz olmaz ki E yoğurt getireyim kapıdan bırakayım hemen döneyim, toplantı bu kaçırsam olmaz ![]() ![]() ![]() ![]() 3) Aradığınız numaraya şu anda ulaşılamıyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 4) Mendebur kadın ıspanağı aldın da yoğurdu niye almadın! ("kazma" tipi koca ) 5) Igggghhhh yine mi ıspanak ![]() 6) Tamam alırım (monotonlaşmış koca) 7) Tamam alırım başka bir şey lazım mı? ( Normal koca) 8) Tamam hayatım alırım başka bir isteğin var mı? (İdeal koca) 9) Amannn ıspanakla mı uğraştın? Yapmadıysan bırak ya dışardan söyleyelim ya da dışarıda yiyelim (Yok böyle koca) |
![]() |
![]() |
|