![]() |
Öyle Bir Eş İstiyorum Ki... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Öyle Bir Eş İstiyorum Ki...Ben el ele tutuşup gezeceğim değil,Helalim olana kadar elini elime sürmeyecek bir insan istiyorum ![]() ![]() ![]() Ben, hadi gezmeye dediğimde değil,Haydi namaza dediğimde sevinçten havalara uçan bir insan istiyorum ![]() ![]() ![]() Ben kalbinin tamamını bana verecek değil,Önce Allah(c ![]() ![]() ![]() ![]() Ben, beni nefsi arzuları için değil,Allah (c ![]() ![]() ![]() ![]() Ben, zamane kadınlarını örnek alan değil,Hz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben, varken yanımda olan değil,Yokken yanımda olan bir insan istiyorum ![]() ![]() ![]() Ben yolda ki bir dilenciye aman verme boşver diyen değil,Varsa şu kardeşimize yardımcı olurmusun diyen bir insan istiyorum ![]() ![]() ![]() Ben, dünyalıklara aşık olup onlara özenen değil,Ahirete aşık olup oraya hazırlanan ve beni hazırlayan bir insan istiyorum ![]() ![]() ![]() Ben, bir şarkıcıyı görecek diye heycanlanan değil,Birgün Resulullah'ı görecek diye kalbi yerinden çıkan bir insan istiyorum ![]() ![]() ![]() Ben, ölümden korkan değil,Ölüme kendini her an hazırlayan bir insan istiyorum ![]() ![]() ![]() Ben, rabbimizi sadece zor durumda kalınca değil,Kalbi her attığında anan bir insan istiyorum ![]() ![]() ![]() BİLİYORUM ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sizin dünyanızda var mı böyle bir insan? Alıntı:Mirac |
![]() |
![]() |
|