![]() |
Evliliğim Ve Ailemin Verdiği Huzursuzluk... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Evliliğim Ve Ailemin Verdiği Huzursuzluk...selamü aleykum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ailem eşimle evliliğime çok karşı çıktı ama zorda olsa evledım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ancak ailem, annem benı babamın bır arkadaşının oglu ile evlendırmek istedi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() eşime ise; çok fazla dügün vs ile ugraşmaya gerek yok ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sorunlar bundan sonra başladı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ben evlendıkten sonra babam iflas ettı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() çok zor zamanlar geçirdim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ben ne zaman evlatlık görevimi yapmak istesem telefonda benı istemeyen bır annem ve babam var ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() her telefonda bana yuklemeye çalıştıkları hataları duymaktan yoruldum ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|