Dunyadaki En Garip Yol ..(Ölüm Yolu ) Diyorlar Bu Yola |
|
|
#1 |
|
gülgüzeli
|
Dunyadaki En Garip Yol ..(Ölüm Yolu ) Diyorlar Bu YolaArkadaslar bu yola ölüm yolu diyorlar ![]() Dunyadaki en garip yolu belirlenmis, bu yoldan gecen birdaha cikmiyormus kayib oluyormus oyuzden adini ölüm yolu koymuslar![]() ![]() bolivya ulkesindeymis sizde bir bakin yorumlarinizi bekliyorum arkadaslar![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Alıntı
![]()
|
|
#2 |
|
black_R-O-S-E
|
Cevap : Dunyadaki En Garip Yol ..(Ölüm Yolu ) Diyorlar Bu Yolaçok ilginççmişş ![]() ama ismi nekadar korkutucu olursa olsun ben bu yolda yürümek isterdim![]() harika bi manzarası var![]() ![]() teşekkürler gülgüzeli![]()
Cevap : Dunyadaki En Garip Yol ..(Ölüm Yolu ) Diyorlar Bu Yola |
|
|
#3 |
|
hayko26
|
Cevap : Dunyadaki En Garip Yol ..(Ölüm Yolu ) Diyorlar Bu Yolaçok gzl bi mekan paylaşım için çok teşekkürler
Cevap : Dunyadaki En Garip Yol ..(Ölüm Yolu ) Diyorlar Bu Yola |
|
|
#4 |
|
gülgüzeli
|
Cevap : Dunyadaki En Garip Yol ..(Ölüm Yolu ) Diyorlar Bu Yolablack_R-O-S-E,hayko26>>Teşekkürler arkadaşlar bu arada black_R-O-S-E evet bende yürümek isterdim açıkcası
|
|
#5 |
|
[KAPLAN]
|
Cevap : Dunyadaki En Garip Yol ..(Ölüm Yolu ) Diyorlar Bu YolaAcaba yolun sonu nereye gidiyor ? Gezginlerin ilgisini çekmekten fazlası olmalı ![]() ![]() ![]() Paylaşmınız için teşekkürler Sevgili Gülgüzeli
|
|
|
|