![]() |
Medine Kokulu Bir Gül Getirin Bana |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
Medine Kokulu Bir Gül Getirin BanaMedine kokulu bir gül getirin bana Mekke kokulu bir bahar ![]() Ravzadan bir ılık meltem getirin bana Yeşil kubbeden kanatlanıp uçan bir bülbül getirin, konsun gönlümün otağına ![]() Aşk nağmeleriyle inletsin ruhumu ![]() Kızgın çöllerin yakan kumlarını koyun avuçlarıma yüzüme süreyim ![]() Onun ayak izlerinin değdiği sokakları ben saçlarımla süpüreyim ![]() Süpürüp her zerreyi başımın üstünde gezdireyim ![]() Medine kokulu bir gül getirin bana, Mekke kokulu bir bahar ![]() ![]() Nur dağından bir inilti yayılsın çınlasın kulaklarımda ![]() Bedirde bir dua okunsun bende amin diyeyim ![]() Uhud da göz yaşı dökülsün her damlada ben dizüstü çökeyim ![]() Alın ruhumu bedenimden götürün Beytullaha, ilk söz verişte ki gibi secdeye varayım ve bırakın o secdeden sevgilinin ebedi yurduna uçayım ![]() Medine kokulu bir gül getirin bana Mekke kokulu bir baharı müjdeleyin ![]() ![]() Ravzaya selamımı götürün, Minaya ahımı, Safa ile Merveye göz yaşlarımı, Arafata dualarımı götürün ![]() ALLAH'ım nasibette uyanayım Medine kokulu bir gülün yanında Mekke kokulu bir bahara ![]() ![]() bütün mesafeleri o kutlu beldeye varayım ![]() Nasibette varayım ve ya orada kalayım yada orada ebediyete uyanayım ![]() ![]() ![]() ![]() Hz ![]() ![]() Taifte ki bütün taşlar güllere dönsün ![]() Gönüllerde ki putlar bir bir kırılsın ufkumuz da yeniden dolunay doğsun ![]() Gelsin SEVGİLİ düşlerime gelsin ben serabına dalayım,Onun huzurun da mumlar gibi eriyip şefkatine kanayım ![]() Gayri hasretle yanan gönlümün Ondan başka tesellisi yok gelsin artık SEVGİLİ ve ben hep o rüyada kalayım ![]() ![]() ![]() Hiç uyanmayayım ![]() alıntı ![]() ![]() ![]()
|