![]() |
Bebeklere Ve Çocuklara Yönelik Temel İlk Yardım Bilgileri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bebeklere Ve Çocuklara Yönelik Temel İlk Yardım BilgileriSemerkand Aile dergisi Şubat sayısında kapağa taşıdığı "Bebeklere ve Çocuklara Yönelik Temel İlk Yardım Bilgileri" dosyası ile okurlarını karşılıyor Bebek ve Çocuklara Yönelik Temel İlk Yardım Bilgileri Aysun Özpolat, hazırladığı dosyada en sık karşılaşılan acil durumlarda alınması gereken ilk yardım önlemleri ile belli başlı püf noktalarını sizlere aktarıyor ![]() "Çocukların başına gelen kaza ve akut rahatsızlıklar karşısında yetişkinlere oranla daha çok üzülür ve etkileniriz ![]() ![]() ![]() ![]() Bu yazımızda bebeğinizin ya da çocuğunuzun acil yardıma ihtiyaç duyduğu anlarda elinizin ayağınızın birbirine dolaşmasını önlemek amacıyla hazırladığımız bu yazımızı dikkatle okumanızı öneririz ![]() Derginin başyazısında M ![]() ![]() Dergideki diğer bazı yazılar ise şöyle: Rümeysa Durak "Evlilikler de Bunalıma Girer" adlı yazısıyla görünürde hiçbir problemi olmayan eşlerin aslında kendi bunalımlarını yaşadığını belirterek bu durumun evliliği yıpratmaması için önemli uyarılarda bulunuyor ![]() Kübra Vildan Küçük "Şekerlenen Bal Sahte midir?" başlıklı yazısıyla toplumda bal ile ilgili var olan bazı düşüncelerin aslında yanlış olduğunu belirterek bal kullanımı konusunda tüketicileri bilinçlendiriyor ![]() Sahabi Hanımlar köşesinde bu ay, eşi Ebu Rafi (r ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ayrıca Haberiniz Olsun, Az ve Öz, Gençlere Sorduk, Pedagoğum, Anne Baba Tutumları, Mizah,Çocuk, Aile Hatırası, Bebeğim, Sağlık, Bizden Haberler, Bulmaca gibi köşelerle canlı bir sayı sunuyor ![]() |
![]() |
![]() |
|