![]() |
İnandığım Masallar ... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İnandığım Masallar ...Öyle küçükken öyle kocaman umutlarlan baslamıstım ki aska ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yaptım!!! Yarattım kendi masalımı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hesapta yoktu birgün büyüyecegimiz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Belkide Zamansız Açtım İçimi ![]() ![]() ![]() Yüregim Şeffaftı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben Geldim Sen Kaçtın Hep Bana İnat Bir Vardın Bir Yoktun Hep Masal Gibi ![]() ![]() Yok olusların hayırlı olsun bana ![]() ![]() ![]() ![]() Şimdi tekrar bir masalın içindeyim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ne Kara Kaşına ![]() ![]() ![]() ![]() Ben Tek Bir Sözüne Tutulup Kaldım ![]() ![]() Değmedi Bir Kere Ellerin Yüzüme! Gel Gör ki Bin Yıldır Sanki Vardın ![]() ![]() ![]() Biliyorum zor olacak sana yeni bir yasam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben genede çocukluguma veriyorum tüm hatalarımı ![]() ![]() Çok erken tanıdım seni! Sana geç kalmak isterdim bende ![]() ![]() ![]() ![]() Şimdi hoşçakalın bitmişliğim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|