![]() |
Boşanmadan Önce Bir Kez Daha Düşünün...... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Boşanmadan Önce Bir Kez Daha Düşünün......: Kocam bir mühendisti ![]() ![]() ![]() Esimin -bir zamanlar çok sevdigim- bu özelligi artik beni huzursuz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Romantik anlara, küçük bir çocugun sekere düskünlügü gibi can atiyorum ![]() Sonunda kararimi ona da açikladim: Bosanmak istiyordum ![]() gözleri açilarak “niye?” diye sordu ![]() “Gerçekten belli bir sebebi yok” dedim, “sadece yoruldum ![]() Bütün gece agzini biçak açmadi ![]() ![]() ![]() ![]() Sonunda sordu: “Seni caydirmak için ne yapabilirim?” Demek ki söyledikleri dogruydu: Insanlarin mizaci asla degistirilemiyordu ![]() Son inanç kirintilarim da kaybolmustu ![]() “Iste mesele tam da bu” dedim ![]() ![]() “Diyelim dagin tepesinde bir uçurum kenarinda bir çiçek var ![]() ![]() Yüzümü dikkatle inceledi ve “Sana bunun cevabini yarin verecegim” dedi ![]() Bu cevapla son ümidim de yok olmustu ![]() ![]() ![]() “Sevgilim,” diye basliyordu; “O çiçegi senin için koparmazdim ![]() Kalbim yine kirilmisti ![]() “Çünkü her zaman yaptigin gibi bilgisayarin altini üstüne getirip çökerttikten sonra monitörün önünde agladiginda, onu tekrar düzeltebilmem için ellerime ihtiyacim var… Anahtarlari her zaman evde unuttugunu bildigimden, senden önce eve varabilmem üzere kosmam gerektiginden bacaklarima ihtiyacim var… Arabayi kullanmayi çok sevdigin halde sehirde hep yolu kaybettiginden, yolu gösterebilmem için gözlerime ihtiyacim var… Sadik arkadasinin her ayki ziyaretinde sebep oldugu, karnindaki kramplari rahatlatabilmem için avuçlarima ihtiyacim var… Evde oturmayi sevdiginden, içe kapanikligini dagitmak, can sikintini hafifletmek üzere sana sakalar yapabilmem, hikâyeler anlatabilmem için agzima ihtiyacim var… Sabahtan aksama kadar bilgisayara bakmaktan gözlerinin bozulmasi kaçinilmaz oldugundan, yaslandigimizda tirnaklarini kesebilmem, saçlarinda -görülmesini istemedigin- beyaz telleri ayiklayabilmem, merdivenlerden asagi inerken elini tutabilmem, çiçeklerin renginin -gençliginde senin yüzünün rengi gibi- oldugunu söyleyebilmem için gözlerime ihtiyacim var… Ama seni benden daha fazla seven biri varsa, evet o uçuruma gidip, o çiçegi senin için koparirim bir tanem…” Baktim, mektuptaki yazinin mürekkepleri yer yer dagiliyordu ![]() ![]() “Mektubu okuduysan ve kalbin ikna olduysa lûften kapiyi aç canim ![]() Kosarak kapiyi açtim ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|